Популярне

Що приховує від Вас жінка?

Жінки люблять мати маленькі таємниці. Але, коли мова йде про шлюб, то тут не може бути ніяких таємниць. Партнери мають ділитись однин з одним тим, що їх турбує. Це не завжди так, адже є речі про які жінка воліє мовчати, вона ніколи не поділиться певними таємницями як би чоловік не наполягав. То ж що приховує від Вас дружина?

В першу чергу, жінка не поділиться з чоловіком, наприклад, про проблеми свого здоров’я. Скоріш за все даною турботою вона поділиться з власною матір’ю. Можливо, чоловік за це й розстроїться, але всьому є пояснення. Жінка не розповідає про проблеми із здоров’ям, бо не хочуть турбувати чоловіка, а ще таким чином хочуть захистити його від переживань та стресу. Так робити неправильно, замовчування проблеми – це не вирішення її. Чоловік цілком реально може знайти вихід із ситуації, але головне – поділитись проблемою.

Якщо виникають проблеми у стосунках. Як виховувати дитину, як і де жити, як налагодити стосунки із друзями чи колегами по роботі – все це хвилює жінку. Про турбуючи питання вона поговорить не з чоловіком, а скоріш із психологом, або взагалі залишиться з проблемою на одинці.

Питання кар’єри. Про свої успіхи на роботі чи злагоду в колективі жінка не розповідає вдома. Чому? Все для того, щоб не робити великої різниці між  собою та чоловіком. Перебільшення своєї ролі може зробити для чоловіка ніби зменшення його самооцінки та ролі його у сімʼї.

Про наявність особистої схованки грошей на випадок «чорного дня» жінки також замовчують.  При наявності такої схованки жінки мають певний спокій та відчувають безпеку. Подумайте про свої таємниці, можливо вони підірвуть довіру чоловіка до Вас.
 

Іннеса Свіца
Всі статті автора

7+Я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією