Популярне

Густі вії – це реальність

Кожна жінка хоче мати густі, довгі вії. Але не кожного природа обдарувала саме такими віями як би хотілось. Для краси жінки, дівчата використовують різну декоративну косметику. За допомогою неї можна: зробити вії більш густими, об’ємними, довшими, закрученими.

Тобто, придати їм бажану форму та вигляд. Деякі просто користуються штучними (накладними віями), думаючи, що це виглядає дуже гарно. Високоякісна косметика також може завдати шкоди віям. Щоб мати густі вії за ними потрібно правильно та ретельно доглядати.
Для цього не потрібно витрачати величезні кошти на різні препарати, адже є дешевший спосіб як мати пишні вії. Використовуємо особливі олії.
Перш ніж обрати для себе певну ефірну олію, Вам потрібно знати ставлення Вашого організму до неї. Щоб раптом не виникла алергія.
Потім потрібно знати, що саме не подобається Вам у віях. Густота, довжина, їхнє випадання, інше? Визначаємо що нас турбує, аби правильно підібрати засіб, який буде боротись із проблемою. Деколи для бажаного результату потрібно змішувати дві олії, але для цього потрібно знати чи не принесуть вони алергію Вам, та чи можна саме їх двох змішувати.
Для пишності, густоти вій обираємо касторове масло, використовуємо його тільки чотири рази на тиждень. Наносимо на вії його близько на 50 хв. чи годину, а після обережно змиваємо, щоб не потрапило масло в очі.
Для швидкого росту вій користуємось обліпиховим, оливковим або мигдальним маслом.
Увага! При покупці ефірних олій будьте обережними. Звертайте на термін придатності продукту.
 

Іннеса Свіца
Всі статті автора

Здоров`я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією