Популярне

Букет квітів - подарунок, який приносить гармонію

Скоро 8 березня і всім жінкам хочеться отримати шикарні букети квіти. Але чи всі ми знаємо, що квіти – не лише предмет розкоші та естетичного задоволення, але і той подарунок, який приносить гармонію в дім та душу.

Давно доведено фахівцями, що квіти - не просто красиві і запашні рослини. Вони прекрасно сприймають навколишню енергію і здатні трансформувати її. Досить просто вручити людині букет квітів, щоб змінити її емоційний стан, а можливо, і майбутнє. Треба тільки заздалегідь знати про їх  магічні властивості. Про деяких з них нижче і розповім.
Нарцис
У цієї квітки потужна позитивна енергія, її  аромат древні люди давно асоціюють з молодістю. Ви ж пам’ятаєте, що молодому по коліно і до плеча море, все дається простіше, тобто є набагато більше приводів для радості. Довкілля, розфарбоване в яскраві фарби, викликає інтерес, знаходить різні можливості та цікавинки в житті.
Букет  нарцисів дозволить людині відчути себе вільніше і звернути увагу на свої приховані таланти. Вже через якийсь час, як по легкому помаху чарівної палички, з’явиться бажання діяти, творчо себе проявляти, не дивлячись на сором’язливість і внутрішні затиски. Покращується самооцінка і не має часу на нудьгу.
Конвалія
Ця прекрасна весняна квітка приносить гармонію, наводить лад в енергетичних вібраціях. Навіть маленький букетик конвалій здатний зменшити емоційну напругу, впоратися з неприємностями, допомагає швидше звикнути до нових умов і перестати сприймати їх як загрозу.
Треба просто періодично дивитися на конвалії, вдихати їх божественний аромат, щоб забути про печаль і смуток, відчути, як покращується настрій.
Бузок
Дивно, але гілочки  бузку є чимось на зразок бар’єру для негативної енергії, вони не пропускають погане, роблять людей фактично невидимими для руйнівних сил. Бузок усуває страх і емоції, які з ним пов’язані. Це своєрідний амулет, який може рости прямо біля вашого будинку.
Тюльпан
Ця квітка не може нікого залишити байдужим, її запах і зовнішній вигляд проникають в саме серце, зігрівають і допомагають виразити свої почуття. Букет тюльпанів автоматично робить дівчину ще привабливішою і витонченішою, розкриває її сексуальну природу, підкреслює жіночі якості.
Черемха
Аромат черемхи буквально крутить голову, переносить в інший простір, де немає приводів для смутку і апатії. Можна просто насолодитися приємним запахом, що п’янить, забути про те, що відбувається, і потім виявити, що стало набагато легше, неначе відпустило. Туман починає розсіюватися, з’являється під ногами грунт і все стає на свої місця. Життя знову набуває сенсу.
Не забувайте говорити один одному компліменти, радувати дрібничками та обов’язково даруйте. Це і хороший настрій, і підвищення самооцінки та, як виявилось, захист від негативних емоцій.
 

Оксана Москалюк
Всі статті автора

Дім

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією