Популярне

У Центральній лікарні міста продемонстрували відремонтовані цокольні приміщення

Сьогодні у приміщенні Івано-Франківської Центральної міської клінічної лікарні представникам влади та засобів масової інформації продемонстрували повністю відремонтовані підвальні приміщенні медичного закладу.

Можна сміливо стверджувати, що євроремонт цокольного приміщення лікарні завершено на 90%. Ці лікарняні підвали на протязі багатьох років перебували у дійсно поганих умовах. Тільки після побудови дренажної системи навколо Центральної міської клінічної лікарні, яка унеможливила потрапляння води до підвалів після численних опадів, можна було приступати до остаточного висушування підвальних приміщень від вологості. „Ми дякуємо нашим колегам – справжнім новаторам у технічній допомозі. Це працівники заводу „Індуктор”, які надали нам ультрафіолетові лампи, які обігрівають і висушують різні приміщення. Зараз, отримавши результати, ми взяли це обладнання для різних медичних закладів для опалення і підсушування стін”, – розповідає головний лікар Івано-Франківська Тарас Масляк. У відремонтовані цокольні приміщення поступово переведуть деякі допоміжні лікувальні відділення, також сюди перейдуть усі кафедри та навчальні кімнати, розміщені у різних відділеннях ЦМКЛ. Для студентів зроблять комфортні умови для навчання та проведення дозвілля. Зокрема, у планах керівництва лікарні відкрити у занедбаних ще донедавна підвалах затишне кафе та магазин. Тут розпочне роботу великий бібліотечний зал, адже на базі Центральної міської клінічної лікарні є велика бібліотека, яка налічує понад 6000 книг. Також тут відкриють Інтернет-зал для студентів і для пацієнтів. А ще, віднедавна підвальні стіни лікарні почали прикрашати різноманітні фотовиставки. Одна з таких виставок про історію та сьогодення медичних закладів міста. Як пацієнти, так і відвідувачі лікарні на світлинах можуть побачити тих лікарів, які щоденно допомагають пацієнтам подолати складні хвороби. З ініціативи головного лікаря Івано-Франківська Тараса Масляка, членів профкому лікарні і, зокрема, Галини Іванівни Вариводи, днями у цокольних приміщеннях лікарні з’явилася ще одна фотовиставка „Наші діти”, присвячена Дню матері. На цих фотографіях зображені діти медичних працівників міста. Ідей, як покращити вигляд лікарні, є дуже багато. І ті, кому довелося хоч раз у житті перебувати тут, можуть підтвердити – Центральна міська клінічна лікарня змінюється кожного дня. Іноді ці зміни помітні, іноді, їх не видно одразу. Проте ці зміни є і вони щоразу – на краще. Пише pravda.if.ua

Івано-Франківськ

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією