Популярне

У Харкові ловили злочинця на очах у дітей

Харківські прикордонники затримали злочинців на очах у школярів Військовослужбовці Харківського прикордонного загону провели сьогодні, 23 травня, показові виступи для учнів чотирьох шкіл на Павловому Полі.

Прикордонники продемонстрували, як затримують порушників кордону, показали елементи рукопашного бою зі зброєю і без, роботу прикордонних собак з виявлення наркотиків. Крім прикордонників свою майстерність також продемонстрували учасники команди військово-патріотичної гри «Патріот» школи №117. Як повідомив начальник Харківського прикордонного загону Леонід Хома, такі заходи проводять у рамках військово-патріотичного виховання молоді в різних школах міста, а також у прикордонних районах області. «Усе, що ми показуємо у виступах, - це реалії нашої роботи. Ми хочемо викликати у школярів бажання служити Батьківщині, бути патріотами своєї країни», - підкреслив Леонід Хома. Як зазначив народний депутат України Валерій Писаренко, який був присутній на заході, такі акції важливі для виховання почуття патріотизму у молодого покоління. «Поняття «патріотизм», на жаль, часом забувається в наш час. Але сьогодні ви побачили роботу людей, які щодня захищають кордони нашої держави, нашу Батьківщину, і, я сподіваюся, ви перейметеся цим почуттям. Можливо, це вплине на ваш вибір професії в майбутньому», - сказав нардеп, звертаючись до школярів. У свою чергу, депутат Харківської міської ради Віктор Кітанін повідомив, що тепер прикордонники та школярі будуть спілкуватися і співпрацювати ще активніше. Сьогодні прикордонний загін узяв шефство над школами №45, 99, 117, 169, у рамках якого планується відвідання школярами прикордонних застав, виїзди на кордон тощо. «Ви зможете ближче дізнатися, як несуть службу елітні війська. Харківський прикордонний загін охороняє 165 км державного кордону. Там служать мужні духом і сильні тілом люди. Сподіваюся, що хтось із вас, подивившись на те, що вони вміють, стане таким і присвятить своє життя службі нашій країні, нашому народу», - зазначив Віктор Кітанін.

Пише www.city.kharkov.ua

Харків

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією