Популярне

У Харкові на маршрут «аеропорт - фан-зона» вийдуть 22 тролейбуси

22 тролейбуси працюватимуть на головному харківському маршруті Чемпіонату Європи з футболу 2012 року «аеропорт - фан-зона».

Про це сьогодні, 24 травня, у прес-центрі Харківської міської ради повідомив директор Департаменту транспорту і зв’язку Сергій Дульфан. Він нагадав, що для організації перевезень гостей і вболівальників від аеропорту до стадіону та фан-зони працюватиме спеціальний тролейбусний маршрут. Від аеропорту тролейбуси йтимуть за маршрутом: вул. Аерофлотська - пр. Гагаріна - пл. Руднєва - пр. Московський - вул. Кооперативна - вул. Короленка - пров. Вірменський - пл. Рози Люксембург - вул. Університетська - пров. Спартаківський - пл. Конституції - вул. Сумська - пр. Правди - пр. Леніна - ст.м. «Наукова». У зворотному напрямку: ст.м. «Наукова» - пр. Леніна - пр. Правди - вул. Сумська - пл. Конституції - пров. Плетнівський - вул. Кооперативна - пр. Московський - пл. Руднєва - пр. Гагаріна - вул. Аерофлотська. Як уточнив Сергій Дульфан, протяжність маршруту від аеропорту до фан-зони - 12 км. Заплановано дві зупинки - «Стадіон» (вул. Державінська) і «Фан-зона» (пл. Свободи). За словами директора департаменту, на головному маршруті будуть розміщуватися спеціальні ремонтні бригади та спецтехніка (автовежі, крани та ін.), які працюватимуть у черговому режимі. Час під’їзду бригади на місце аварії не має перевищувати 10 хвилин. Поблизу колишнього кінотеатру «Зірка» (вул. Університетська) з’явиться додаткове технологічне коло розвороту тролейбуса, на якому стоятимуть резервні одиниці транспорту. Як пояснив директор департаменту, це потрібно, щоб оперативно розв’язувати проблеми, пов’язані з нерівномірним розподілом пасажирів у різних частинах маршруту. Сергій Дульфан уточнив, що в дні матчів головний маршрут працюватиме за таким принципом: на 1 км маршруту має бути один транспортний засіб, тож усього на маршруті працюватимуть 22 спарених автобуси ЛАЗ місткістю 180 місць. Інтервал руху не перевищуватиме 5 хвилин. Директор департаменту також підкреслив, що з працівниками КП «Міськелектротранссервіс» проведена серйозна робота. На головному маршруті разом з водіями працюватимуть помічники, які при потребі допомогатимуть у спілкуванні між водіями та гостями міста. Тепер, як уточнив Сергій Дульфан, перевіряють технічний стан рухомого складу; закінчено роботу з координації діяльності диспетчерів КП «Міськелектротранссервіс» і чергових ремонтних бригад.

Пише www.city.kharkov.ua

Харків

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією