Популярне

У «Волині» буде нова форма, спонсор, стадіон

Окрім суто спортивних аспектів діяльності клубу вболівальників «Волині» завжди цікавив стан справ стосовно інфраструктури команди.

Адже не секрет, що вона потребує істотного поліпшення. Про те, що чекати любителям футболу від керівництва ФК «Волинь», які зміни можуть відбутися вже найближчим часом клубна прес-служба запитала у віце-президента ФК «Волинь» Юрія Савчука.

- Юрію Петровичу, які роботи заплановано провести на домашній арені «Волині»?

- Роботи на «Авангарді» слід розділити на дві частини: ремонт та власне реконструкція. Ремонт вже розпочинається. Він включатиме облаштування автоматичного поливу поля, встановлення нового італійського табло із повторами, заміну сидінь. А вже новий вид стадіону, навіси над трибунами, адміністративний корпус – це буде реконструкція. Вона може розпочатися з моменту закінчення усіх проектних робіт.

0332.in.ua
Джерело: football-ukraine.com

До ремонтних робіт входить і придбання та підключення в експлуатацію спеціальної техніки та обладнання із догляду за полем. Окрема мова – освітлення стадіону. Будемо змінювати світлові щогли. Вони стануть вищими і власне саме обладнання якісніше, воно забезпечувати освітленість у 1400 люксів.

- Можете назвати часові терміни цих робіт?

- Стосовно освітлення, то я розумію, що до початку нового чемпіонату ми навряд чи зможемо це зробити. Вочевидь будемо деякий час проводити матчі удень.

Швидкість встановлення стільців залежатиме і від того, як швидко нам їх виготовлять. Сидіння будуть антивандальними. Будемо їх змінювати і напередодні, і під час чемпіонату, у перерві між домашніми поєдинками. Кольорову гаму підберемо так, щоб крісла зображали назву клубу – «Волинь» - і дату його створення – «1960».

Взагалі, маємо намір провести такі зміни, щоб уже в новому сезоні вболівальники побачили і відчули новації.

- Чи змінить реконструкція кількість місць на «Авангарді»?

- Ні, істотно не зміниться, незначне зменшення кількості може бути викликане відмовою від використання нижніх рядів. Вони неліквідні, вболівальники неохоче на них купують квитки, адже дивитися футбол там незручно.

- Легкоатлетичне ядро буде залишатися на «Авангарді»?

- Так, причому ми маємо намір постелити там дуже сучасні легкоатлетичні доріжки. До слова, після завершення цих робіт у звичайному взутті на доріжках вже не побігаєш. Тому любителям бігу – непрофесіоналам доведеться обмежитися тільки прогулянками по колу.

- Клуб отримує запитання від лучан, викликані тим, що нещодавно доступ до стадіону після 8 години ранку заборонили…

- Так, з самісінького ранку ще можна займатися, але удень доступ припинився, це викликано саме початком робіт.

- Якими можуть будуть терміни закінчення проекту реконструкції «Авангарду»?

- Думаю, на це потрібно ще місяці зо два. Обов’язково повідомимо про це До того ж ми передбачаємо зведення на території стадіону кафе та магазину атрибутики, у якому вболівальники нарешті зможуть цивілізовано придбати і фірмову футбольну форму, і м’ячі, і решту приємних дрібничок із логотипом клубу. Взагалі, ми розуміємо, що вболівальники зачекалися змін у клубі, але не все можна зробити за помахом чарівної палички, слід набратися терпіння, головне – бажання щось змінювати і, звісно, ресурси.

- Чи розпочалися зміни у Дачному?

- Є план-мінімум і максимум. Останнє – це зробити й олімпійську базу і футбольну. Але у цьому році у нас передусім завдання створити на основі існуючої триповерхової будівлі в Дачному базу для футболістів «Волині», щоб мати можливість тренуватися і заїздити на неї напередодні матчів. Обов’язково хочемо зробити штучне поле в цьому році і три натуральні поля. Адже грати і тренуватися там будуть «основа» і «дубль», новостворена команда U-19 та дитяча школа. Штучне поле буде із спеціальною речовиною – геофілом, воно витримуватиме дуже великі навантаження. На нього будемо намагатися отримати паспорт стадіону, адже збудуємо роздягалки, іншу інфраструктуру. Окремо будемо вести розбудову й олімпійської бази.

- Чи змінить клуб технічного спонсора?

- Так, такої угоди досягнуто. «Волинь» співпрацюватиме із виробником «Адідас». Клуб задовольнив і асортимент, який запропонувала ця компанія, і умови співпраці – ціни та тривалість контракту (4 роки). У футболі немає дрібниць, а належне екіпірування також впливає на діяльність клубу. Новий сезон усі команди клубу розпочнуть у новій формі, презентацію якої проведемо напередодні старту чемпіонату.

 

Волинь

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією