Популярне

На площі Ринок працює мобільна бібліотека.

"Мобільна бібліотека" працює для львів’ян та гостей міста на західній частині площі Ринок. Будь-хто може скачати до свого смартофона чи планшета книгу за допомогою QR–коду та мережі Wi-Fi. 

Поряд з "бібліотеками" перебуватимуть мобільні "бібліотекарі", які допоможуть налаштувати присторої та покажуть, як скачувати книги, - повідомили у прес-службі ЛМР.


У "Мобільній бібліотеці" представили понад півтисячі книжок різних жанрів, серед яких класика і твори сучасних зарубіжних і українських авторів (Андрій Курков, Сергій Жадан, Марина і Сергій Дяченки та багато інших). Надалі бібліотеку поповнюватимуть книги львівських авторів і тексти про наше місто.


- Львів — місто культури, місто літератури і місто надійних партнерств. І МТС є нашим давнім партнером в різних проектах. І коли ми обговорювали нашу подальшу співпрацю з цією компанією і власне зважаючи на те, що місто Львів дуже толерує все, що пов’язане з літературою, читанням, і був запропонований такий проект. Однозначно, що Львівська міська рада, управління культури підтримало цей проект, ми разом його розробляли, разом його впроваджували. І цей проект буде мати продовження: така електронна бібліотека як відкрилася сьогодні на прощі Ринок буде за якийсь час встановлена в іншому трохи форматі в Парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, буде встановлена в нашій публічній бібліотеці на Мулярській. І ми сподіваємось на розвиток таких проектів в подальшому, - каже Ірина Подоляк, начальник управління культури Львівської міської ради.


- Ми доволі інноваційна компанія. Тому з нагоди 20-річчя нашої компанії ми хотіли запровадити інноваційний проект. З іншого боку ми хочемо заохоти українців читати. Тому як наслідок маємо ось таку мобільну бібліотеку, з якої можна буде скачати у вільному доступі півтисячі книг різних авторів та жанрів, - додає Дмитро Пономаренко, директор Західного територіального управління "МТС Україна".

 

 

 

20minut.ua 

Львів

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією