Популярне

23-25 серпня Mini Cooper у Львові

Понад 30 автомобілів Mini Cooper завітають 23-25 серпня у Львів на щорічний з’їзд шанувальників «Mini Gathering». 

Міжнародний з’їзд відбудеться вже четвертий рік поспіль. 24 серпня цього року власники автомобілів MINI Cooper зможуть проїхатись вулицями Львова та продемонструвати ці компактні автомобілі мешканцям та гостям міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Програма

24 серпня, субота

13:00-15:00 - Mini-парад Львовом. Маршрут: вул. Липинського, 60 - просп. В`ячеслава Чорновола - вул.Варшавська - просп. В`ячеслава Чорновола - вул. Торгова - пл. Князя Ярослава Осмомисла - вул. Краківська - вул. Гавришкевича - пл. Данила Галицького - вул. Підвальна - вул. Володимира Винниченка - вул. Личаківська - вул. Пасічна - вул. Джорджа Вашингтона - вул. Зелена - вул. Липова ал. - вул. Василя Стуса - вул. Снопківська - вул.Волоська - вул. Стрийська - вул. Гвардійська - вул. Дмитра Вітовського - вул. Івана Франка - пл. Соборна - пл. Галицька - пл. Міцкевича - просп. Шевченка - вул. Саксаганського - вул. Івана Франка - вул.Зелена - пл. Євгена Петрушевича.

14:00-14:45 - виставка автомобілів. Площа Міцкевича.

15:00 - День Незалежності на Левандівці «На Повітряній більше Повітря», виставка автомобілів.

25 серпня, неділя

10:30-12:00 - Клубний сніданок «MINI-сніданок з MINI-штруделями для власників MINI», ресторан «Тераса на Ринку», площа Ринок (північна сторона).

Власники понад 30 авто Mini Cooper зранку 25 серпня вишукуються найбільшою виставкою авто просто на площі Ринок, аби в компанії друзів та улюблених авто насолодитися смачними десертами від «Тераси на Ринку».

 

portal.lviv.ua 

Львів

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією