Популярне

У Львові пройшов Всеукраїнський дитячий конкурс талантів

XV Ювілейний Національний дитячий творчий конкурс «Mini miss and Mini Mister України 2013» відбувся у приміщенні Палацу Потоцьких у Львові 22 вересня за підтримки голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука. Про це інформує прес-служба ЛОО Партії регіонів. 

За словами організаторів, під час конкурсу визначали не найгарніших дітей, а найталановитіших. Діти не лише дефілювали у розкішному вбранні, але й кожен з учасників продемонстрував професійному журі свої музикальні, хореографічні, мистецькі здібності, а також проявив неабияку комунікабельність та кмітливість.

Для участі у конкурсі дитячих талантів до Львова з’їхалося 27 юних учасниць та учасників з усієї України, які отримали можливість представляти своє місто у Всеукраїнському конкурсі за результатами відбіркових турів. За результатами конкурсу було визначено переможців у чотирьох вікових категоріях серед дівчаток, а також Міні-містера України.

Серед переможців конкурсу – дві львів’янки у війковій категорії 5-8 років: Сулим Анастасія та Брановська Божена, яка перемогла у конкурсі "Міні Міс ТВК "Південний 2012".

За словами члена журі конкурсу Ганни Лащук, важливо, що дітей оцінювали не за їх зовнішніми даними, а за їх талантами. «Наша мета була донести, що кожна дитина є особливою і дуже обдарованою, але щоб досягати успіху, потрібно працювати над собою, добре вчитися, вдосконалювати свої таланти. Приємно, що в майбутньому нашу країну на міжнародних конкурсах представлятимуть дійсно талановиті діти», - наголошує Ганна Лащук.

Організатори конкурсу – International Direction of Childrens Creative Contest «Mini miss and Mini Mister World» та Національна дирекція дитячого творчого конкурсу «Mini miss and Mini Mister України». Захід проходив за підтримки Львівської обласної державної адміністрації. Партнери заходу – ТВК «Південний». Спорткомплекс «Грація», клуб «Санькоф».

 

portal.lviv.ua 

Львів

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією