Популярне

93 дороги будуть відремонтовані

Торік на дорогах загального користування у Львівській області виконали робіт на 820,9 млн грн (протяжність відремонтованих поточним ремонтом доріг 95,2 км.) при цьому оплати 420,2 млн грн, в тому числі кредиторська заборгованість - 85,9 млн грн. 

Вибірково відремонтували ділянки автомобільних доріг: Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий, Угринів – Хоробрів, Ковель – В.Волинський – Червоноград – Жовква, Турка – Трускавець – Дрогобич – Пісочне, повідомляють у департаменті розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу. Через ремонт до міжнародних пунктів пропуску також також відновлені дороги Львів – Краківець, Львів – Шегині, Львів – Рава – Руська.


Фінансування робіт на дорогах загального користування для Львівської області у 2013 році складає 334 398,459 тис грн., в основному ці кошти спрямовуються на погашення заборгованості за виконані у 2012 році роботи.


Станом на 20 вересня на виконання зазначених робіт з державного бюджету перерахували Службі автомобільних доріг у Львівській області 141 328,5 тис. грн, що складає 66,56 % від річних призначень. Філіями ДП “Львівський облавтодор” ліквідовано 258 571 кв. м ямковості.


Відповідно до затвердженої, рішенням сесії Львівської обласної ради від 26.04.2013 № 727 Програми фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією та утриманням автомобільних доріг на 2013 рік загальна сума коштів спеціального фонду обласного бюджету, які спрямовуються на проведення ремонтних робіт на автомобільних дорогах та вулицях населених пунктів області – 64,2 млн. гривень.


Згідно з затвердженим Переліком об’єктів капітального та поточного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, ремонт яких планується проводити у 2013 році за рахунок коштів спеціального фонду обласного бюджету, заплановано проведення ремонтних робіт на 93 автомобільних дорогах місцевого значення, в тому числі:


- поточний ремонт – 85 об’єктів, з них 59 об’єктів з оголошенням тендерних процедур;


- капітальний ремонт – 25 об’єктів, з них 2 об’єкти з оголошенням тендерних процедур.


Також на автомобільній дорозі Нагірне – Добромиль передбачений капітальний та поточний ремонт на суми, які потребують проведення тендерних процедур.

 

20minut.ua 

Львів

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією