Популярне

Оголошено акцію найкращий смартфон

Comments.UA оголошує акцію «Найкращий смартфон найкращим шанувальникам» 

Кількість читачів та прихильників Comments.UA у соціальних мережах постійно збільшується, зокрема представництво Comments.UA у Facebook вже налічує більше 25000 учасників. Редакція видання вирішила віддячити своїм читачам за їхню активність та вірність якісним і оперативним новинам, провівши акцію «Найкращий смартфон найкращим шанувальникам».

Акція буде проводитись з 24.10.2013 по 24.11.2013 серед прихильників Facebook-представництва Comments.ua. З умовами акції можна ознайомитись на спеціальнійсторінці.

Парнером Comments.UA в акції «Найкращий смартфон найкращим шанувальникам» виступає компанія LG Electronics Україна, яка надала в якості призів цінні заохочення. Зокрема, переможцю акції дістанеться смартфон LG G2, який багатьма експертами названо найкращим із смартфонів, представлених в Україні. За друге та третє місця учасники зможуть отримати мобільний фотопринтер LG PocketPhoto PD233, який дозволяє швидко та просто роздрукувати фото зі смартфону за допомогою бездротового з’єднання, наприклад, через Bluetooth або NFC.

 

Comments.UA, в свою чергу, підготувало заохочення для тих прихильників, які займуть 4 та 5 місця у нашій акції-конкурсі - авторучка-сувенір преміум-класу з нанесеним логотипом КОМЕНТАРІ.

Зауважимо, що головний приз акції, смартфон LGG2 вигідно вирізняється серед решти смартфонів, зокрема вражаючою якістю екрана. 5,2-дюймовий FullHDIPS дисплей забезпечує чудову якість зображень та тексту, зберігаючи реалістичні кольори та деталі. Співвідношення сторін дисплею – 16:9, як у вашому улюбленому кінотеатрі, . Роздільна здатність дисплею складає неймовірні 1920 х 1080 пікселів. Технологія FullHDIPS забезпечує прекрасну яскравість зображення, правильний баланс білого та надзвичайно точну та насичену передачу кольорів, дбаючи, щоб ваші очі не втомлювалися.

Не менш якісною в G2 була спроектована 13-мегапіксельна камера. В апараті використано передову технологію оптичної стабілізації зображення OIS, що дозволяє отримати фото та відео найвищої якості, навіть якщо ваші руки тремтіли у момент зйомки. Мультиточкове автофокусування дозволяє наводити фокус на кількох осіб при фотографуванні та фокусуватися на 9 точках під час відео зйомки. Завдяки винятковим характеристикам камери отримані фото можна масштабувати до 8 разів без втрати якості при перегляді зображення, чого можна досягти лише на якісному екрані LGG2.

 

portal.lviv.ua 

Львів

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією