Популярне

Населені пункти Львівщини без електроенергії

На Львівщині 103 населених пунктів без світла 

Уночі 20 грудня через несприятливі погодні умови (мокрий сніг та дощ) були знеструмлені 1 повітряна лінія 35 кВ, 33 повітряних ліній 6-10 кВ (27 повністю та 6 частково), внаслідок чого було відключено 340 трансформаторних підстанцій 10-6/0,4 кВ.

Загалом без електропостачання залишилися 103 населених пунктів (74 повністю та 29 частково) у 7 районах області: Бродівському, Буському, Жовківському, Золочівському, Радехівському, Сокальському, Старосамбірському. Найбільше населених пунктів знеструмлено у Жовківському – 43 (27 повністю та 16 частково), Сокальському районі – 29 (22 повністю та 7 частково), Золочівському – 11 (10 повністю та 1 частково), Радехівському – 8 (5 повністю та 3 частково), повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації станом на 9.00 год. 20 січня.

Аварійні бригади ПАТ "Львівобленерго" ліквідовують аварії та відновлюють електропостачання. Працює 35 бригад у складі 275 осіб.

Проїзд автомобільними дорогами державного та місцевого значення забезпечили. Дорожнє покриття на дорогах державного та місцевого значення мокре, дощ.

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології 20 січня місцями збережеться ожеледь, вдень подекуди сильні опади, налипання мокрого снігу; пориви південно-східного вітру 15-20 м/с, місцями хуртовини, на дорогах ожеледиця. Прогноз на 20 січня – хмарно, часом дощ, мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний 7-12 м/с, подекуди пориви 15-20 м/с. Температура повітря вдень від 2° морозу до 5° тепла.

 

20minut.ua 

Львів

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією