Популярне

У Львові «Поводир» збирає повні зали

 Український фільм «Поводир», який вийшов у прокат 12 листопада, збирає у кінотеатрах Львова повні зали. Аби потрапити на фільм, люди вистоюють довжелезні черги біля кас, або бронюють квитки он-лайн за день до показу.

 У неділю, 16 листопада, було дуже важко придбати квиток на фільм. Люди бронювали місця ще за день до сеансу. Ті, хто приходив завчасно на кіно з надією купити квиток перед сеансом, не могли цього зробити. Проблематично було придбати квитки і на наступний сеанс ще за дві години до нього.

Касири зазначили, що такий попит на «Поводиря» був з перших днів.

Кореспонденту ІА ZIK не вдалося потрапити на жоден сеанс у центрі міста – черги у кіно були на кілька метрів. Тож довелося їхати на Сихів. Там за півтори години до сеансу більшість квитків також була продана.

«Поводир» прийшли переглянути люди різного віку: і молодь, і пенсіонери, і молоді сім’ї з маленькими дітьми.

Нагадаємо, «Поводир» – український історичний драматичний фільм режисера і сценариста Олеся Саніна, в основу сюжету якого покладено мандри Радянською Україною американського хлопчика та українського сліпого кобзаря у 1932-1933-х рр.

Після вбивства батька маленькому Пітеру доводиться тікати від переслідувачів. На його щастя сліпий мандрівний музика Іван Кочерга знаходить хлопця і допомагає йому. Пітер, якого бандурист почав називати Андрійком, стає його поводирем. Іван Кочерга знайомить його із бандуристами, яких пізніше усіх знищать. Хлопчик залишиться єдиним свідком цього жахливого злочину.

«Я просто у захваті. Українці навчилися знімати якісне кіно. Тішить, що його прийшли переглянути люди різного віку. Думаю, стрічку повинні побачити якомога більше людей», – поділився своїми враженнями після перегляду фільму пан Володимир.

За даними Вікіпедії, після прокату картини в кінотеатрах буде випущена чотиригодинна версія для телебачення.

http://zik.ua

Львів

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією