Популярне

В Миколаєві відбудеться акція «Будемо здоровими разом»

 До Всесвітнього дня боротьби з діабетом Миколаївський обласний центр здоров’я спільно з соціально відповідальним бізнесом організує ряд санітарно-просвітницьких заходів під гаслом «Будемо здоровими разом».

 На цей раз акції будуть спрямовані не тільки на профілактику діабету, але і на попередження гіпертонії. Про це повідомили в прес-службі Миколаївського обласного управління охорони.

Протягом трьох днів в багатолюдних місцях проводитимуться акції з вимірювання артеріального тиску та рівня цукру в крові. Мета акції - привернути увагу громадян до основних факторів ризику розвитку цукрового діабету і провести просвітницьку роботу з питань профілактики захворювання.

Під час акції кожен бажаючий отримає можливість проконтролювати свій тиск і рівень цукру крові за допомогою експрес-методу і отримати консультацію лікаря.

Розклад заходів:

12 листопада з 12.00 до 13.00 - супермаркет «П’ятий океан» (вул. Космонавтів вісімдесят третя);

13 листопада з 12.00 до 13.00 - гіпермаркет «Делікатес» (пр. Леніна, 259);

14 листопада з 12.00 до 13.00 - торгово-розважальний центр «СityСenter» (пр. Леніна, 98);

14 листопада з 14.00 до 15.00 - фойє облдержадміністрації (вул. Адміральська, 22).

Учасники акцій, в яких вперше буде визначений підвищений рівень цукру крові, отримувати запрошення на підсумкову лекцію фахівців центру здоров’я «Здоровий спосіб життя. Профілактика цукрового діабету». Лекція відбудеться 14 листопада о 16.00 в актовій залі Миколаївського обласного центру здоров’я (вул. Адміральська, 35, другий поверх) і триватиме півгодини. Під час лекції заплановано проведення розіграшу, за підсумками якого чотири учасники безкоштовно отримають глюкометри для самостійного спостереження будинки за рівнем цукру в крові.

http://mycity.mk.ua/

Миколаїв

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією