Популярне

Первомайською місцевою прокуратурою погоджено повідомлення про підозру підряднику та представнику замовника у привласненні бюджетних коштів на суму майже 300 тис. грн. під час ремонту Лисогірської школи-інтернату

15648:00Органи прокуратури Миколаївщини продовжують принципову наступальну позицію щодо притягнення до відповідальності осіб, винних у привласненні та розтраті бюджетних коштів у сфері охорони дитинства.  

Так, з урахуванням зібраних у кримінальному провадженні доказів та за погодженням з процесуальним керівником Первомайської місцевої прокуратури, 16.09.2016 вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.191, ч.2 ст.366 КК України, службовій особі підрядника за фактом заволодіння державними коштами у сумі майже 300 тис. грн. під час виконання робіт по договору з капітального ремонту будівлі учбового корпусу Лисогірської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Первомайського району Миколаївської області.    
У ході досудового розслідування встановлено, що представник підрядника, будучи службовою особою, шляхом зловживання своїм службовим становищем, під час виконання робіт з капітального ремонту вищезазначеного учбового закладу завищив обсяги і вартість виконаних підрядних робіт на суму майже 300 тис. грн., одночасно вчинивши службове підроблення офіційних документів.  
Представнику замовника (УКБ Миколаївської ОДА), який  здійснював технічний нагляд за виконанням будівельних робіт на вказаному об’єкті, вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.367 КК України за фактом вчинення службової недбалості, що спричинило за собою тяжкі наслідки.    
На даний час триває процедура обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області
Всі статті автора

Миколаїв

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією