Популярне

У Центральному суді триває розгляд позову до Миколаївського міськвиконкому щодо зміни тарифів на утримання будинку

У Центральному районному суді м. Миколаєва, під головуванням судді Галини Подзігун, відбулось чергове судове засідання з розгляду адміністративного позову місцевого мешканця до виконавчого комітету Миколаївської міської Ради.

Позивач просить визнати протиправним та скасувати рішення виконкому Миколаївської міськради від 26.02.2016 року № 122 «Про коригування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» в частині затвердження тарифу на послуги з утримання будинків для підприємства ТОВ «ЖЕК «Забота».
Вказане рішення, яке стосується підвищення тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій, на думку позивача, прийнято з порушеннями норм діючого законодавства.
У судовому засіданні позивач та представники відповідача клопотали про долучення до матеріалів справи додаткових письмових доказів.
Зокрема, позивач надав 15 заяв про витребування документів, частина з яких стосується економічного обґрунтування тарифів на обслуговування будинків та прибудинкових територій.
Суд частково задовольнив клопотання позивача, оскільки частина документів, які він просив витребувати не відноситься до справи по суті.
Окрім цього, суд ухвалив залучити до участі в адміністративній справі у якості третьої особи ТОВ «ЖЕК «Забота».
Наразі у засідання оголошено перерву до 11.00 год, 19 жовтня 2016 року.
 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва
Всі статті автора

Миколаїв

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією