Популярне

Спільні збори суддів Миколаївської області таємним голосуванням обрали шістьох делегатів на ХІV позачерговий з’їзд суддів України

Сьогодні, 17 лютого 2017 року о 10.00 годині, на виконання рішення Ради Суддів України № 1 від 10 січня 2017 року, у апеляційному суді Миколаївської області відбулися Спільні збори суддів області, на яких таємним голосуванням обрали шістьох делегатів  на  ХІV позачерговий з’їзд суддів України, який відбудеться 14-15 березня 2017 року  у м. Києві.


Головуючою Спільних зборів одноголосно обрали суддю Заводського районного суду м. Миколаєва Ірину Боброву, а секретарем – суддю Березанського районного суду Миколаївської області Наталію Гапоненко.
До участі у  Спільних зборах суддів було запрошено голову апеляційного суду Миколаївської області Олександра Ржепецького, який звернувся до суддівської спільноти з промовою, в якій наголошував на важливості і відповідальності вибору  делегатів, які представлятимуть суддівську спільноту нашої області на ХІV позачерговому з’їзді суддів України.
Після цього представники судів області висунули 11 кандидатів у делегати на з’їзд, затвердили їх список, обрали лічильну комісію у складі трьох осіб, з числа присутніх суддів та затвердили бюлетені таємного голосування, до яких включили 11 висунутих зборами кандидатів.
До складу лічильної комісії увійшли: голова комісії - суддя Новоодеського районного суду Миколаївської області Олеся Демінська, секретар комісії – суддя Ленінського районного суду м. Миколаєва Ігор Коваленко, член лічильної комісії – суддя Жовтневого районного суду Миколаївської області Людмила Семенова. 
Згідно Положенню про спільні збори суддів місцевих загальних судів  області, розпочалася процедура таємного голосування на альтернативній основі, тобто з 11 кандидатів у делегати обиралися 6 делегатів, які визначалися переважною кількістю голосів.
Делегатами від місцевих загальних судів Миколаївської області таємним голосуванням обрані:
1.    суддя Южноукраїнського міського суду Волкова Олена Іванівна;
2.    суддя Березанського районного суду Гапоненко Наталія Олександрівна,
3.    суддя Первомайського міськрайонного суду Літвіненко Тетяна Яківна;
4.    суддя Заводського районного суду м. Миколаєва Притуляк Інна Олександрівна;
5.    суддя Заводського районного суду м. Миколаєва Боброва ІринаВ’ячеславівна;
6.    суддя Очаківського міськрайонного суду Рак Лариса Миколаївна.
    Спільні збори суддів місцевих суддів завершила головуюча Спільних зборів  Ірина Боброва, яка привітала обраних делегатів на з’їзд і побажала їм плідного представництва на ХІV позачерговому з’їзді суддів України.
 

Миколаїв

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією