Популярне

На одеських довиборах перемогли двоє регіоналів

На виборах до Одеської облради в двох округах перемогли кандидати від ПР.

За результатами проміжних виборів у двох районах Одеської області до обласної ради пройшли кандидати від Партії регіонів – заступник губернатора Одеської області Петро Хлицов і головний редактор газети «Обозрение плюс», прес-секретар депутата Верховної Ради Антона Кіссе Марія Попова.

Про це під час апаратної наради в обласній державній адміністрації повдіомив П.Хлицов.

За його даними, в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №27 (Болградський район), де перемогла М.Попова з результатом 61,15%, явка становила близько 35%. На другому місці - Петро Кісса (КПУ) - 22, 15%.

В окрузі №63 (Фрунзівський район) – явка була 74,74%, переміг П.Хлицов із результатом 88,84%. На другому місці – Сергій Гуцалюк («УДАР») – 3,24%.

17 лютого в Болградському і Фрунзівському районах Одеської області відбулися вибори депутатів до обласниої ради замість мажоритарників Антона Кіссе і Олександра Пресмана, які пішли до Верховної Ради.

У Болградському районі (27-й виборчий округ) свої кандидатури висунули: лікар Віктор Дішлі (ВО «Батьківщина»), П.Кісса (КПУ), головний редактор газети «Обозрение плюс» М.Попова (Партія регіонів), головний інженер ОДО «Арцизький завод ЗБК» Олег Хомяк (УДАР).  

У Фрунзінському районі (63-й виборчий округ) кандидатами були зареєстровані: механік фермерського господарства «РОД» Вадим Ватав (ВО «Свобода»), безробітна Лариса Гусак (ВО «Батьківщина»), громадський діяч і директор приватного підприємства «КСК Інвест» С.Гуцалюк («УДАР»), директор ТОВ «Старлайф» Олександр Трофимов (КПУ), віце-губернатор Одеської області П.Хлицов (Партія регіонів).

Всього у складі Одеської обласної ради – 132 депутати.

У 2010 році на виборах до місцевих рад до Одеської обласної ради пройшли депутати від 8 партій: Партії регіонів, «Сильної України», КПУ, Соціалістичної партії України, «Фронту Змін», «Родины», «Батькiвщини» і «Народної партії».

Повідомляє "Укрінформ"

Одеса

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією