Популярне

Одещина: у Комінтернівському районі орли Марзак відбирають у людей землю

В Одеській області у власників садових ділянок масиву «Степове», на кордоні Красносільського та Олександрівського сільрад Комінтернівського району, за допомогою злочинних схем чиновники відбирають земельні ділянки.

Про це повідомляють у прес-службі Одеської облогранізації ВО «Свобода».
На даний момент «втрачено» 10 гектарів, що становить близько 150 ділянок. Ціна кожної з них - від 10 до 50 тисяч доларів. Власники земельних ділянок переконані, що за махінаціями варто Комінтернівська райдержадміністрація.
Позбавлені землі власники направляли свої звернення до Президента. За недоброю традицією їх «відфутболили» голові облдержадміністрації Матвійчука, звідти - главі Комінтернівської райадміністрації Марзак, де вони «зникали». Не сподіваючись на справедливість, громадяни з проханням про допомогу звернулися до свободівцям.
За словами голови обласної організації ВО «Свобода» Андрія Малясов, зараз поширена практика відбору ділянок у громадян на підставі рішень зборів кооперативу, яких не проводили, або за рішенням суду або сесії сільради.
А правоохоронні органи на звернення громадян, в яких незаконно відібрали землю, не реагують.
«Свавілля щодо громадян вже став візитною карткою райдержадміністрації на Комінтерновщіне. У 2012 р. набула розголосу справа приватного підприємця Володимира Назаренка з села Старі Шомполи, якого місцева влада за опозиційну діяльність піддала фізичному і моральному насильству. У серпні того ж року на будинок сім’ї Назаренко напали: невідомі розбили ломами торгову палатку. Господарю, який вийшов з дому, зловмисники пригрозили: «Якщо виступати в селі проти" регіоналів "- приїдемо вночі і знищимо всю твою сім’ю!», - Повідомив Маляс.
«Також добре відомо про скоєння злочину проти помічників-консультантів народного депутата Павла Кириленко 21 березня цього року. Тоді за наказом голови Комінтернівського РДА невідомі завадили свободівцям потрапити на засідання сесії Комінтернівського селищної ради, після чого застосували сльозогінний газ. У тому ж місяці в селищі Чорноморське депутати місцевої ради від «регіонів» і рядове членство в знак протесту проти розкрадання чорноморського узбережжя і кришування цього процесу райдержадміністрацією публічно вийшли зі складу ПР », - продовжив він.
«Показовим для демонстрації сутності Комінтернівського РДА та її керівника Івана Марзак стало звільнення у квітні цього року з посади голови Біляївської райдержадміністрації Сергія Дорохіна, який попався на великому хабарі. Більше двох років це обличчя було заступником Марзак », - підсумував політик.



повідомляє od-news.com/

Одеса

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією