Популярне

У Полтаві Олександр Геращенко та Марта приходили на кастинг «Танцюють всі-6»

Сьогодні, 8 лютого, Олександр та Марта прийшли на передкастинг телепроекту «Танцюють всі-6!». Переможець третього сезону цього шоу разом з дружиною прийшли підтримати своїх учнів, які вирішили спробувати свої сили.

— На передкастинг сьогодні прийшло пів нашої школи, — розповів Олександр. – Наші учні прибули, як бачите, одні з найперших, виходить найбільш пунктуальні. «Танцюють всі» – гарний стимул для їхнього розвитку. Займаючись з ними, ми помітили, що в них є бажання та стремління, це дуже добре.– Під час передкастингу важливо не перестаратися, — радить полтавцям Марта. – Головне, щоб було стремління і щось незвичайне в людині.

Учасники третього сезону танцювального шоу розповіли про найскладніше, що може чекати їхніх підопічних, якщо вони пройдуть далі:– Найскладніше випробування в Ялті, де вирішується доля кожного танцівника. Але їхня доля в проекті залежатиме і від партнерів, з якими їм випаде танцювати в парі. Адже іноді ставлять сильнішого партерна ніж ти, а бо ж навпаки. Мені в цьому плані пощастило, — говорить Олександр Геращенко, показуючи на Марту.

Наостанок, біжучи до залу, аби не проґавити виступи своєї команди, Олександр та Марта вирішили дати пораду полтавським учасникам шостого сезону:

– Усім учасникам «Танцюють всі 6» ми бажаємо, щоб вони йшли до своє мети, були сильними і не здавались. Щоб боролись до останнього, як собака за кістку. Бо хочеться, щоб в цьому році виграла Полтава

Повідомляє "Коло"

Полтава

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією