Популярне

Ярослав Дворовенко та Інна Даценко виграли молодіжний дефчемпіонат України з шашок

У Рівному завершився дефчемпіонат (для спортсменів з вадами слуху) України з шашок-100, за підсумками якого представники полтавського «Інваспорту» завоювали повний комплект медалей.

Чемпіонами країни серед молоді стали: серед чоловіків — Ярослав Дворовенко, серед жінок — Інна Даценко. У турнірі жінок одразу дві наші землячки зійшли на п’єдестал пошани: срібна призерка Наталія Одарченко, яка набрала 11 очок у 

7-ми турах (5 перемог, 1 нічия, 1 поразка) і бронзова призерка — Марта Буровіна — 10 очок (3 перемоги, 4 нічиї). А дефчемпіонкою стала Олена Зануда (Харківська обл.) — 12 очок. Цікаво, що у першому турі полтавка Буровіна зіграла внічию з майбутньою чемпіонкою, а у п’ятому турі Одарченко зазнала від харків’янки своєї єдиної поразки, яка й завадила нашій землячці завоювати золоту медаль.

У першості серед чоловіків (22 учасники, 7 турів) тріо наших земляків розмістилося у турнірній таблиці з 5-го по 7-е місця у такій послідовності: Юсуб Рудяга — 9 очок (3 перемоги, 3 нічиї, 1 поразка), Юрій Верещака — 9 очок (4 перемоги, 1 нічия, 2 поразки), Георгій Яловега — 8 очок (3 перемоги, 2 нічиї, 2 поразки). А дефчемпіоном став Олександр Охотський (Харківська обл.) — 11 очок.

Та найцікавіше те, що Охотський завоював «золото» завдяки перемогам у двох заключних турах саме над нашими земляками — в передостанньому турі він переміг Юрія Верещаку, а в останньому — Георгія Яловегу.

 

 

повідомляє sport.pl.ua/

Полтава

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією