Популярне

Маленьких воїнів привітав міський голова

Міський голова Олександр Мамай завітав до дошкільного навчального закладу

   Міський голова Олександр Мамай завітав до дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №27 «Зірочка», який функціонує з 1970 року. Маленькі козачата та козачки отримали подарунки та привітання із нагоди Дня Збройних сил України. На сьогодні у ньому виховується 142 дитини у 6 групах. Колектив закладу налічує 34 працівника, з них – 17 педагогів.

   В закладі створено відповідні умови для виховання та навчння дітей. Облаштовано по сучасному і згідно вимог групові кімнати, музичну залу. До послуг дітей, педагогів та батьків працює психололог. Комп’ютерна техніка підключена до мережі Інтернет. З вересня місяця запроваджено електронну чергу на влаштування дітей у заклад. До початку навчального року зроблено якісний косметичний ремонт групових кімнат, коридорів, харчоблоку, зали, пральні, частково замінено труби мережі теплопостачання.

   За бюджетні кошти придбано для харчоблоку обладнання, постільну білизну, миючі засоби та медикаменти. Дитячий садок є центром освітньої роботи з дошкільнятами в мікрорайоні і користується авторитетом серед батьків. В практику роботи закладу успішно впроваджується модель організації життєдіяльності дітей, яка зорієнтована на цілісний підхід до формування особистості.

   Вирішенню цих завдань допомагає педагогам система впровадження ряду новітніх педтехнологій та методик. Зокрема, методик «Логіка світу», ейдетика, використання піктограм, коректурних таблиць, мнемодоріжок, розвивальних та інтелектуальних ігор сприяє розвитку у вихованців пізнавальних і творчих здібностей, стимулює інтелектуальні зусилля дитини, формує мислительну діяльність, виховує здорову дитину з цінними моральними та патріотичними навичками. Випускники закладу в основному легко і успішно засвоюють програму шкільного навчання. Велику увагу колектив приділяє вихованню у дітей патріотичних почуттів до рідного міста, нашої України. Педагогами розроблено систему роботи з питань патріотичного виховання дошкільнят.

 

 

rada-poltava.gov.ua

Полтава

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією