Популярне

Прибирання снігу в місті

У зв’язку з погіршенням погодних умов інспекція по контролю за благоустроєм

   У зв’язку з погіршенням погодних умов інспекція по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста попереджає про відповідальність підприємств, установ та організацій міста за неналежне утримання балансових територій у зимовий період.

 

   Підтримання належного санітарного стану території залишається пріоритетною в роботі інспекції по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста. З настанням зимової пори року збільшується об’єм роботи не тільки у комунальних служб міста, але й у суб’єктів господарювання усіх форм власності.

 

   Інспекторами з благоустрою постійно проводяться рейди з перевірки дотримання правил благоустрою приватними підприємцями. Особлива увага приділяється очищенню тротуарів та сходів від льоду та снігу перед магазинами, кіосками, установами та організаціями. Шановні керівники підприємств, організацій, установ, приватні підприємці! Нагадуємо Вам, що згідно статті 5.2 «Правил благоустрою та забезпечення чистоти і порядку в місті Полтава» всі суб’єкти господарювання незалежно від форми власності до виготовлення схеми меж територій закріплених за підприємствами, установами та організаціями, повинні прибирати прилеглу територію на відстані до 20 метрів від межі земельної ділянки наданої у власність або користування, в т.ч. на умовах оренди, включаючи 0,5 метрів проїжджої частини від бордюрного каменю (при наявності).

 

   За невиконання відповідних вимог правил благоустрою міста із належного утримання територій у зимовий період порушників притягуватимуть до відповідальності відповідно до ст.152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», яке тягне накладання штрафу на громадян та на посадових осіб від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів (від 340 до 1360 гривень) для суб’єктів підприємницької діяльності сума складатиме від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 850 до 1700 гривень).

 

 

rada-poltava.gov.ua

Полтава

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією