Популярне

Звернення Товариства Червоного Хреста

За даними Гідрометцентру, морози на території області будуть триматися

протягом поточного місяця. В найближчі дні очікується подальше зниження температури. Від холодів вже страждають люди. На території області відкриті пункти обігріву, кількість яких щоденно збільшується. Організації Товариства Червоного Хреста спільно з регіональними управліннями ДССН та органами місцевого самоврядування проводять щорічну гуманітарну акцію «Холодна зима. Допомагаємо нужденним!», головною метою якої є попередження випадків переохолодження, надання першої допомоги постраждалим, а також забезпечення нужденних обігрівом, теплим одягом та взуттям, речами першої необхідності, профілактичними медичними засобами. У зв’язку з великою кількістю звернень за теплим одягом та взуттям у банки одягу Червоного Хреста, звертаємося до населення області, кому не байдужі людський біль та горе, із закликом допомогти потерпаючим від холодів. Потрібні теплі речі, тепле взуття, продукти харчування та перев’язувальний матеріал. ( Велике прохання, щоб речі були чистими та придатними для користування).

 

    Також є потреба в грошовій допомозі. Якщо Ви маєте таку можливість, надсилайте пожертви на:

   Розрахунковий рахунок Полтавської обласної організації Товариства Червоного Хреста України № 260066804 ПАТ »Полтава-банк» в м. Полтава МФО 331489, код 02940302.

   Призначення платежу: "На розвиток милосердної діяльності Червоного Хреста". Навіть найменша пожертва зможе зберегти життя людини!

   Давайте не залишимо потерпаючих від холодів наодинці з бідою! Творімо милосердя разом!

   Пожертви приймаються за адресами :

   Полтавська обласна організація Полтавська міська організація Товариства Червоного Хреста Товариства Червоного Хреста м. Полтава вул. Шведська, 52 м. Полтава вул. Кучеренка, 4 тел. 7-43-08

   На території області пожертви приймають всі відділення Червоного Хреста. Президія Полтавського обласного Товариства Червоного Хреста України

 

 

rada-poltava.gov.ua

Полтава

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією