Популярне

Чемпіонат України з ріатлону провели в м. Комсомольськ Полтавської області

 У Комсомольську відбувся чемпіонат України з тріатлону серед юнаків та дівчат 1997-1998, 1999-2000 років народження, Кубок України серед паратріатлетів та Всеукраїнські змагання «Дитяча тріатлонна ліга». Цього разу 122 спортсмени із 10 областей України приїхали позмагатися за призові місця.

Начальник відділу фізичної культури та спорту Комсомольської міської ради Віктор Подрезан побажав спортсменам впевненості у своїх силах, витривалості на дистанції, достойно виступити на змаганнях.

 Головний суддя змагань майстер спорту СРСР Сергій Долинський привітав спортсменів, ознайомив із програмою змагань, коментував хід подій, розкрив для глядачів професійні тонкощі цього виду спорту.

 У кожній віковій групі після підбиття підсумків були визначені переможці та призери змагань, яким вручили кубки та дипломи.

В особистих змаганнях серед дівчат 1997-1998р.н. І місце виборола Діана Машевська (Житомирська область), серед дівчат 1999-2000р.н. І місце завоювала Діана Сайківська (Житомирська область); серед хлопців – Сергій Гераймович (Львівська область) і Геннадій Андзін (Харківська область).

У змаганнях «Дитячої тріатлонної ліги» серед дівчат 2001-2002р.н. І місце посіла Олександра Замовна (Одеська область), серед дівчат 2003р.н. і молодших – Арина Бабіч (Одеська область), серед хлопців – Данило Антіпчук (Житомирська область) і Гліб Хоменко (Одеська область). ІІІ місце виборов комсомольчанин Кирило Джерин. У загальнокомандному заліку перемогла команда дівчат і хлопців Одеської області.

У змаганнях Кубку України серед паратріатлетів переможцями стали:

нозологія РТ1 Андрій Кривчун (м.Комсомольськ), Назар Загороднєв (наймолодший учасник змагань, м.Комсомольськ); нозологія РТ2 – Антон Ахапкін (м.Черкаси); нозологія РТ3 – Андрій Стрилюк (м.Луцьк, Волинської області); нозологія РТ4 – Володимир Степаненко (м.Житомир).

У естафеті-мікст серед команд юнаків і дівчат 1999-2000р.н. золото виборола команда Житомирської області, серед команд юнаків і дівчат 1997-1998р.н. золото у команди Харківської області, срібло – у Житомирської області, бронза – у Полтавської області, у складі якої виступали комсомольчани Михайло Данилов та Іван Малихін. 

Заступник міського голови Комсомольська Надія Угнічева привітала юних спортсменів у місті гірників, побажала успіхів на спортивній трасі, нових рекордів: «Комсомольськ вдесяте зустрічає учасників чемпіонату України з тріатлону серед юнаків та дівчат. У нас створені найкращі умови для розвитку фізичної культури та спорту. Щороку місто організовує та приймає учасників більше 20 обласних та 5 Всеукраїнських змагань. Саме на цій спортивній  трасі свого часу виступали спортсмени, які потім захищали честь держави на багатьох міжнародних змаганнях, у тому числі й на Олімпійських іграх».


http://np.pl.ua/2014/07/u-komsomolsku-vidbuvsya-chempionat-ukrajiny-z-triatlonu/

Полтава

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією