Популярне

Пирятинські рятувальники провели для дітей екскурсію та навчили правилам безпеки

У рамках громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» співробітники Пирятинського районного відділу Головного управління ДСНС України у Полтавській області для учнів 4, 5, 6 класів місцевих шкіл №1, 4, 6 та ліцею провели екскурсію пожежно-рятувальної частини. Про це повідомили в УДСНС України у Полтавській області.

Під час заходу, рятувальники ознайомили дітей зі специфікою роботи оперативно-рятувальної служби, продемонстрували спеціальні автомобілі, бойове спорядження та технічне обладнання, яке вогнеборці використовують при ліквідації різних надзвичайних подій і ситуацій. Також, розповіли присутнім про їх призначення та тактико-технічні характеристики.

Рятувальники роз’яснили дітям правила безпеки життєдіяльності, зокрема розповіли про те, як поводити себе, якщо залишився один вдома, нагадали правила поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів, а також правила пожежної безпеки у побуті та під час канікул. Щоб діти не забували життєво важливі поради, співробітники Служби порятунку «101» вручили присутнім тематичні листівки та пам’ятки, які містять правила безпеки, виконання яких дозволить уникнути лиха, зберегти життя та майно.

Щоб діти краще запам’ятали правила безпеки життєдіяльності, для них провели конкурси й вікторини. Школярі мали змогу не лише продемонструвати власний рівень знань з правил безпеки, а й приміряти одяг вогнеборців, посидіти у автомобілях, уявивши себе при цьому на мить справжніми рятувальниками, людьми, які цілодобово стоять на варті пожежної та техногенної безпеки громадян.

«Дуже цікавий захід, особливо сподобалося одягати на швидкість бойовий одяг вогнеборців», – поділився враженнями учень 6-А класу Пирятинського ліцею Андрій Печеришний.

«Мене вразило технічне обладнання рятувальників, сподобалося як показували дію гідравлічних ножиць», – додала учениця 4-А класу школи №4 Руслана Пріщенко.

Наприкінці заходу, співробітники Служби порятунку «101» надали учителям навчальних закладів методичні агітаційні матеріали.

 

 

 

np.pl.ua/2014/09/pyryatynski-ryatuvalnyky-provely-dlya-ditej-ekskursiyu-ta-navchyly-pravylam-bezpeky-foto/

Полтава

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією