Популярне

Мешканці Полтави вважають що місто не готове до зими

 Незадовільний стан житлово-комунального господарства - одна з найгостріших проблем полтавців. До зими ще кілька місяців, а місцеві жителі вже зараз мерзнуть в своїх оселях, деяким з них під час дощу доводиться мокнути навіть в квартирах - дахи більшості будинків схожі на решето. В нашому місті понад 200 покрівель потребують негайної реставрації. Капітальний ремонт одного даху коштує близько 70 тисяч гривень, - розповідає Сергій Каплін, кандидат в народні депутати по 144-му виборчому округу Полтави. Втім, гроші на це в місті є. 

 Сергій Каплін, кандидат в народні депутати по 144-му виборчому округу м. Полтави 

"Я порахував, якщо припинити хабарництво в двох місцях - це ринок і на дорогах...за 2 місяці ми зможемо відремонтувати усі дахи в місті. На ЖКГ в нашому місті виділяється в цьому році 50 млн грн. В плані був ремонт 25 дахів. Відремонтували тільки три."

Щогодини до Сергія Капліна за прямим номером, який вказаний на всіх його бігдордах, телефонують стурбовані полтавці - вони бідкаються, що навіть в дитячих садках та школах дітям доводиться мерзнути в холодних кімнатах. 

Освітні заклади, будинки, лікарні підготовлені до зими скоріш на папері, ніж на ділі. І, якби Полтаву очолював справжній господар, який би вболівав за рідне місто, такої застарілої інфраструктури воно б не мало.

Крім проблем із дахами, полтавців турбують і такі елементи житлово-комунального господарства, як обшарпані під’їзди, двори та дитячі майданчики, старі дерева, що ось-ось зваляться на голову. Щоденно до приймальні Сергія Капліна звертаються десятки з полтавців з проханням допомогти. І він обіцяє не залишити місто на призволяще.

irt.pl.ua

Полтава

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією