Популярне

У Полтаві визначили спортсменів, які отримуватимуть стипендію

Згідно рішення позачергової сорок сьомої сесії Полтавської міської ради від 30 січня 2015 року «Про внесення змін та доповнень до Положення «Про порядок призначення та виплат іменної стипендії міського голови перспективним спортсменам міста», цього року збільшено склад спортсменів, які можуть отримувати іменну стипендію міського голови, з семи до дванадцяти осіб. Збільшилась і сама стипендія: відтепер вона становить 500 гривень.

Наприкінці минулого тижня проведено засідання колегії з питань фізичної культури і спорту при управлінні у справах сім`ї, молоді і спорту Полтавського міськвиконкому з розгляду матеріалів щодо надання стипендії міського голови кращим спортсменам міста у 2015 році за результатами спортивних досягнень у 2014 році.

На колегії розглянуто подані пакети документів кандидатур від ШВСМ, ДЮСШ, СДЮСШОР та федерації міста Полтави.

Вирішено надати іменну стипендію міського голови:

1. Олександру Погребняку, кандидату у майстри спорту України з боксу, члену резервної збірної національної команди України, чемпіону України серед молоді, учаснику чемпіонату Європи серед молоді.

2. Ользі Явтушенко, кандидату у майстри спорту України з дзюдо, дворазовій срібній призерці чемпіонатів України, чемпіонці міжнародного турніру у 2014 році.

3. Владиславу Мальованому, чемпіону чемпіонату України серед юнаків, чемпіону відкритого чемпіонату Сумської області з боксу

4. Євгенію Дубницькому, майстру спорту України з плавання, багаторазовому призеру чемпіонатів України та Полтавської області.

5. Олександрі Білоус, кандидату у майстри спорту України з хокею на траві, члену резервного складу національної збірної України, срібній призерці юнацького чемпіонату Європи.

6. Євгенію Малиновському
, кандидат в майстри спорту України з легкої атлетики, чемпіону України серед юнаків на дистанції 200 м, постійному члену збірної команди Полтавської області.

7. Дар’ї Рябцевій, кандидату у майстри спорту України з тхеквондо ВТФ, чемпіонці України серед юніорів, учасниці чемпіонату Світу серед кадетів у 2014 році (5 місце), і, до слова, повній сироті.

8. Богдану Касьяну, майстру спорту України з плавання, багаторазовому призеру чемпіонатів України, срібному призеру чемпіонату Європи у 2014 році.

9. Артему Кривенку, кандидату у майстри спорту України, бронзовому призеру чемпіонату України з вільної боротьби.

10. Андрію Безуглому
, майстру спорту України, члену резервної національної збірної команди України, багаторазовому призеру чемпіонатів України з веслування на байдарках і каное у 2014 році.

11. Анастасії Завалій, майстру спорту України, кандидатці основного складу Національної збірної команди України з плавання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, фіналістці чемпіонату Європи з плавання у 2014 році.

12. Олександру Хижняку, майстру спорту міжнародного класу, чемпіону Світу, чемпіону Європи, члену національної збірної команди України з боксу.

Також на колегії обговорювалися питання щодо затвердження норм витрат на проведення спортивних змагань та навчально-тренувальних зборів серед спортсменів. Вирішено у 2015 році збільшити норми харчування спортсменів до 30%.
 

news.poltava.info/sport/14741-viznacheno-sportsmeniv-yaki-otrimuvatimut-stipendiyu-miskogo-golovi

Полтава

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією