Популярне

Вихованці Кременчуцької виховної колонії управління ДПтС України в Полтавській області вивчали поради для майбутніх тат

24 лютого з вихованцями Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області провели психологічний тренінг «Поради для майбутніх тат».

Практичне заняття провели з метою формування ціннісно-смислових орієнтирів в сімейних взаємовідносинах, розширення знань юнаків про ефективні методи виховання дітей, формування відповідальності і взаємопідтримки чоловіка і жінки.
В рамках тренінгу переглянули відеофільм «Папи про виховання дітей. Найкращі поради»,  «10 головних правил спілкування з дітьми». Кожний із юнаків висловив своє бачення майбутнього батьківства, пояснив, як особисто розуміє свої обов’язки при народженні дитини, які найбільш прийнятні форми виховання, як правильно вирішувати побутові справи.
Цікавою і креативною видалася ігрова вправа «Неправильних порад» письменника Григорія Остера. Хлопці переосмислили представлені поради та розробили соціально прийнятні правила поведінки з дітьми. Дане завдання було проведено в трьох командах, кожна з яких презентувала та захищала своє бачення батьківства.
Вихованці висловили свої думки та погляди щодо моральних і економічних чинників, в яких повинна народжуватися і виховуватися дитина, щодо особистісних якостей самих батьків та їх гармонійних взаємовідносин.  Власні написані думки розмістили на проміннях сонечка.
Хлопці зрозуміли, що для того, щоб стати гарними батьками, потрібно не тільки знати методи виховання і миролюбної взаємодії з дітьми, але й самим вдосконалювати батьківські вміння і навички, розвивати кращі особистісні якості.
 

Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області
Всі статті автора

Полтава

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією