Популярне

Правоохоронці Рівненщини затримали осіб, які обікрали відвідувача кафе

25 вересня, працівниками Державтоінспекції спільно з дільничними інспекторами Млинівського райвідділу міліції, затримано осіб, які підозрюються у скоєнні крадіжки. Про це повідомила прес-служба ВДАІ УМВС України в Рівненській області.

Близько 16 години, на номер "102" Млинівського райвідділу міліції, правоохоронці отримали повідомлення від працівниць кафе "Софія", яке знаходиться у Млинові про те, що у одного із відвідувачів закладу, невідомі особи забрали гроші у сумі 4 тисячі гривень.

Під час спілкування з потерпілим, 47-річним Святославом, працівникам міліції стало відомо, що чоловік повертаючись додому у Демидівський район, після роботи вирішив зайти у кафе, щоб пообідати. При собі він мав чотири тисячі гривень, які отримав на роботі. Зі слів потерпілого, до нього підійшло троє невідомих чоловіків, які у цей час також відпочивали у цьому ж кафе. Після вживання оковитої між чоловіками зав’язалася розмова.

Як стверджує потерпілий, один із цієї компанії за допомогою електрошокера намагався його вивести з рівноваги. За першою спробою у нього нічого не вийшло. Після використання приладу вдруге, зловмисник наказав потерпілому віддати всі гроші, які у нього є зі словами. Святослав злякався і відразу віддав всі гроші, які заробив за два тижні.

Після чого зловмисники швидко сіли у автомобіль і поїхали. Зі слів свідків – це був червоний «Москвич». На розшук втікачів були задіяні декілька нарядів із числа працівників Державтоінспекції та дільничних інспекторів Млинівського райвідділу міліції. Також стало відомо, що авто рухається у напрямку села Маслянка Млинівського району.

Як повідомив старший державтоінспектор ВДАІ Млинівського РВ УМВС, в ході розшукових заходів, був помічений підозрюваний автомобіль, який рухався на великій швидкості. На вимогу про зупинку водій "АЗЛК-21401" не реагував, а навпаки збільшуючи швидкість руху намагався втекти. Під час переслідування водій легковика створював аварійні ситуації та реальну загрозу для інших учасників дорожнього руху. У селі Маслянка втікача було затримано.

За кермом "Москвича" знаходився 51-річний Анатолій, раніше судимий житель Млинівського району та ще один місцевий житель 29-річний Олександр. Обидва чоловіки знаходилися у стані алкогольного сп’яніння. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Наразі Анатолія та Олександра затримано, автомобіль поміщений на майданчик тимчасового утримання Млинівського райвідділу міліції. За даним фактом порушено кримінальну справу. Ведеться слідство.

Прес-служба ВДАІ УМВС України в Рівненській області.
Всі статті автора

Рівне

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією