Популярне

Зустрітися з Віталієм Кличком у Рівному прийшло понад 18 тисяч мешканців міста

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко закликав українців не продавати свої голоси за гроші, що пропонують політичні сили, для яких підкуп голосів - чи не єдина можливість потрапити до Верховної Ради нового скликання. Про це він заявив під час спілкування з виборцями у місті Рівному.

"Ми знаємо, що вам пропонують гроші. Я прошу вас подумати, чи варто брати ці гроші, чи варто продавати своє майбутнє? Голосуйте так, як підказує вам ваше серце. Не продавайте свій завтрашній день. Тільки від вас залежить, яким він буде", - сказав лідер "УДАРу".  

Кличко також закликав виборців підтримати тих кандидатів-самовисуванців, яким "УДАР" висловив довіру та зняв на їхню користь своїх мажоритарників.

"Ми зняли шість своїх кандидатів на користь людей, які не мають партійної приналежності та є самовисуванцями. Але ці люди мають всі шанси перемогти представників партії влади. Ми очікували, що їх підтримають і наші колеги по опозиції, але нажаль, цього не сталося", - зауважив Кличко в інтерв”ю рівненським ЗМІ.

Відповідаючи на запитання про те, чи вважає він цих кандидатів потенційними членами команди “УДАРу” в майбутній ВР, Кличко зазначив, що не виключає такої можливості. "Безумовно, ми спілкувалися з цими людьми. В першу чергу звертали увагу на їхню репутацію-чи не продадуться, не зрадять інтересів виборців, не відступлять від демократичних принципів. Я не виключаю, що хтось з них приєднається до нас у майбутньому парламенті, стане частиною команди "УДАРу" і разом з нами працюватиме у Верховній Раді", - сказав політик.

На мітингу в Рівному Віталій Кличко представив кандидата-самовисуванця у 152 окрузі Віктора Матчука, якого підтримав "УДАР". Матчук подякував партії за довіру і зауважив, що прагне співпрацювати з “УДАРом”. Він передав Кличку заяву про cвої наміри вступити в майбутню фракцію "УДАРу" в парламенті.

За уточненими даними на зустріч з лідером "УДАРу" на центральну площу Рівного завітала рекордна кількість людей - понад 18 тисяч мешканців міста.

Повідомляють "Рівненські новини"

Рівне

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією