Популярне

Названо лідерів ЗНО у Рівному

5 березня завершується реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2013 року. А поки цьогорічні абітурієнти готуються до відповідальної для їхнього подальшого життя події, дізнаймось більше про результати зовнішнього незалежного оцінювання-2012 у Рівному!

Дані Українського центру оцінювання якості освіти свідчать: рівненські випускники не пасуть задніх у масштабах всієї держави! Скоріше навпаки: середньостатистичні показники високих балів (від 183,5 до 200) випускників шкіл Рівного значно перевищують показники випускників як області, так і України в цілому. Причому - з більшості предметів.

Як свідчить звіт міського управління освіти, незважаючи на те, що торік з усіх предметів показник високих балів, у порівнянні з попереднім роком, знизився, а показник низьких балів навпаки підвищився, Рівне все одно входит до трійки перших рейтингових місць за цими показниками серед міст і районів Рівненщини з багатьох предметів. Так, з іноземних мов маємо перше місце, з української мови та літератури, фізики, а також російської мови - друге, а з історії України - третє.

З української мови та літератури, історії України, математики та хімії показник високих балів у Рівному перевищує подібний загальнообласний удвічі. А з іноземної мови - у 2,5 рази! Натомість показник низьких балів у Рівному менший за середньообласний показник з іноземних мов на 10%, з математики - на 9,3%, із всесвітньої історії - на 7,7%.

Як рівненським абітурієнтам краще готуватися до ЗНО-2013

Своєрідний рейтинг шкіл Рівного за кількістю випускників, які отримали високі бали (від 183,5 до 200) за всі тестування, виглядає так:
- серед загальноосвітніх шкіл: НВК № 17 - 25%, ЗОШ № 28 - 18%, ЗОШ № 5 - 16,1%, НВК № 2 - 12,5%, НВК "Колегіум" - 11,2%, НВК № 12 - 10,7%;
- серед гімназій: Рівненська українська гімназія - 34,1%, Рівненська гуманітарна гімназія - 24,8%, РКГ "Престиж" - 21,7%;
- серед ліцеїв: ПМЛ "Елітар" - 14,1%;
- серед спеціалізованих шкіл: СпШ № 15 - 24,8%, "Центр надії" - 15,4%.

ЗНО-2013: абітурієнти зволікають з поданням документів

До слова, девятеро випускників минулого року в Рівному отримали на тестуваннях максимальний бал 200. Це учні семи навчальних закладів: ПМЛ "Елітар", НВК "Колегіум", НВК № 2, НВК № 12, Рівненської української гімназії, СпШ № 15 та ЗОШ № 28. У "Елітарі" та "Колегіумі" таких учнів виявилось по двоє. А випускник ПМЛ "Елітар" Юрій Маняк отримав по 200 балів відразу з двох предметів - математики та фізики!


повідомляє ogo.ua/

Рівне

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Чер
12
Знайшовши якість і захист: де купити найкращі плівки для ламінування

Чи часто ви знаходите себе у пошуку ідеального рішення для збереження і захисту ваших важливих документів та фотографій? Ламінування є надійним способом зберегти документи від зносу, забруднень та вологості. Якщо ви шукаєте найвищу якість плівок для ламінування, то ви потрапили за адресою! У цій статті ми розкажемо вам про найкращі місця, де можна придбати плівки для ламінування, які гарантовано забезпечать вам бездоганний результат.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією