Популярне

У Рівному “Міс випускницю” обрали... оплесками

Демонстрацію талантів, показ вечірніх суконь та дефілювання в образах власного виготовлення побачили ті, хто завітав 14 червня до міського палацу культури “Текстильник” на випускний вечір агентства моделей “Панна”.

Гарні дівчата при вході роздавали усім відвідувачам морозиво, а в залі сиділи та хвилювалися групи підтримки кожного із випускників. Цього року 53 випускниці та один випускник демонстрували свої модельні вміння та боролися за титули “Міс Міс випускниця”, “Юна Міс випускниця”, “Міс випускниця 2013” та “Містер випускник 2013”. Дехто з них вперше виходив на велику сцену, інші ж вже мають модельний досвід.
Вік учасників - від 4 до 22 років, тому і випускні номери для кожної вікової категорії свої: діток до 7 років оцінюють не стільки за модельні навики, скільки за оригінальність та підготовленість конкурсу талантів. Глядачі побачили найрізноманітніші номери — східний танець від наймолодшої учасниці, вокальні та танцювальні номери. Старших же оцінювали за креативність виготовлення сукні з підручних матеріалів, підготовку колекції Victoria secret та показ вечірніх суконь. А оцінювали випускників члени журі, серед яких викладачі школи моделей “Панна”, які займалися з конкурсантами, та постійні партнери конкурсу.
За підсумками вечора усі випускники отримали сертифікати про закінчення модельного агенства, також була створена спеціальна номінація “Симпатія журі”, перемогу в якій здобула Вероніка Катеринчук. А за результатами голосування на порталі ogo.ua були визначені три переможниці (відповідно до вікових груп), які здобули номінацію “Міс випускниця ОГО”. Ними стали - “Міні Міс ОГО 2013" - Юлія МАКСИМЕЙКО; "Юна Міс ОГО 2013" - Вікторія СОРОКІНА та "Міс ОГО 2013" - Олександра МАЦЮК.
Маленькі рівненські моделі - з новими перемогами
Головні ж титули визначали за оплесками глядачів: “Міс Міс випускниця” - Ольховець Софія, “Юна Міс випускниця” - Боровець Ольга, “Міс випускниця 2013” - Чорна Світлана, а перемогу у номінації “Містер випускник 2013” одноголосно здобув єдиний випускник — Базелюк Влад.
Випускний вечір закінчився, але попереду у найкращих випускників підкорення інших вершин — всеукраїнські та міжнародні конкурси!



повідомляє www.ogo.ua/

Рівне

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією