Популярне

Рівненські красуні самі обрали найдостойнішу

Конкурс краси і креативності «NICE GIRLS LUXURY!» хоч і відбувається у Рівному вже вп’яте, не перестає дивувати незвичністю формату. На відміну від традиційних конкурсів краси, де долю корони вирішує строге та прискіпливе журі, тут найдостойнішу дівчину обирають самі ж учасниці. Переможницею червня стала костопільчанка, «Міс Рівненщина-2011» Катерина Калиняк.
 

Фінал конкурсу «NICE GIRLS LUXURY!» та вечірка з цієї нагоди відбулася в суботу 22 червня у караоке кафе «Jamaika». Як розповів організатор конкурсу Антон Латайчук, красунь шукали в соціальній мережі.
— Серед багатьох претенденток, які надіслали свої фото, ми обрали 10 самих яскравих та цікавих дівчат, — пояснює чоловік. — Для нас не мало значення чи був у дівчини модельний досвід. Далі перукар-візажист Наталія Чужа створила кожній незвичний образ з елементами боді-арту і ми провели фотосесію «коктейльна вечірка».
Та результати своєї праці красуні змогли оцінити лише на фінальній вечірці. Тоді ж дівчата і познайомилися між собою.
Дівчата-учасниці познайомилися лише на фінальній вечірці.
— Оскільки дівчата самі обирають з поміж себе переможницю, для нас було надзвичайно важливо, щоб вони зберегли об’єктивність . Тому, ми організовували фотосесії таким чином, щоб дівчата практично не пересікалися, — додав фотограф проекту Юрій Ясковець. — Нам потрібна переможниця конкурсу краси, а не «Міс Дружба».
Одразу після перегляду усіх конкурсних фото красуні зробили свій вибір. За правилами організаторів голосувати за себе дівчата не могли. Отож за рішенням учасниць перемогу здобула випускниця «Європейського університету», костопільчанка Катерина Калиняк. Як зазначила дівчина, з модельним бізнесом своє майбутнє вона пов’язати не збирається, але перемозі у «NICE GIRLS LUXURY! Червень» дуже зраділа.
- Завжди приємно коли твої старання відзначають, — поділилася враженнями Катерина. — Цей конкурс став для мене дуже приємним спогадом про модельне минуле, адже зараз у мене вже інші інтереси. І з дівчатами було цікаво познайомитися. Цей конкурс дуже гарний майданчик для дівчат, які дуже хочуть випробувати свої сили, але не мають модельного чи конкурсного досвіду. Окрім того, сама атмосфера проекту дуже весела, молодіжна та доброзичлива.
Яке свято без торту?
Головним подарунком для переможниці став вікенд у Карпатах, який надав спонсор конкурсу туристичне агентство «Ернан Кортес». Не залишилися з порожніми руками й інші учасниці. Також приємним бонусом вечора став святковий торт. А щоб гості не нудьгували у паузах їх розважали співачка Софія Кіструга та танцювальний колектив «Мертана».
— А ми знову чекаємо на красунь! – зауважив наприкінці вечора Антон Латайчук. — Ще одна перевага нашого конкурсу – щоб взяти в ньому участь не потрібно чекати цілий рік.



повідомляє 4vlada.com/

Рівне

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією