Популярне

Дитячий фестиваль краси і таланту

Увага! Розпочався відбір на дитячий фестиваль краси і таланту "Міні-міс Рівненщина 2013"! 

Розпочався конкурсний відбір на Другий Рівненський регіональний дитячий фестиваль краси та таланту «Міні-міс Рівненщина 2013» який відбудеться в ТРЦ «Екватор» у листопаді. Оргкомітет чекає талановитих дівчаток та хлопчиків віком від 4 до 14 років! Згадаймо переможні моменти минулорічного фестивалю!

 

Перший рівненський регіональний дитячий фестиваль краси та таланту "Міні-міс Рівненщина" який проходив під егідою Національного конкурсу «Міні-міс та Міні-містер України" відбувся 23 грудня минулого року в ТРЦ «Екватор». Напередодні зимових свят провести його вирішала команда організаторів обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина" — Агенство моделей "Панна" та творчий центр "Арт-Лайф".

За словами директора фестивалю "Міні-міс Рівненщина" та агентства моделей "Панна" Вікторії Дембіцької, кастинги та підготовка конкурсу тривала понад два місяці. З-поміж 40 претенденток організатори конкурсу обрали 16 учасниць віком від 6 до 13 років. Фіналістки проекту пройшли через насичений період підготовки. Маленькі красуні брали участь у професійних фотосесіях, репетиціях, знімалися у презентаційних роликах, де вони позували як справжні моделі. Над постановкою номерів працювала фаховий хореограф, викладач ансамблю сучасного танцю "Лайт" Олена Додчук. Також до свята Миколая учасниці фестивалю разом з фіналістками конкурсу «Королева РДГУ» відвідали Рівненський будинок дитини, де провели благодійну акцію для дітей-сиріт.

На фінальному шоу проекті в ТРЦ "Екватор" учасниці продемонтрували свою вроду та талант у чотирьох конкурсах: представлення, «Мій талант», показ модного одягу та бальних суконь. Ведучими конкурсу стали один з найвідоміших шоуменів Рівного Руслан Алексіюк та "Міні-міс Рівне Ракурс" Юлія Дембіцька. У ролі хед-лайнерів фестивалю виступили учасники першого сезону телешоу "Голос. Діти" Максим Опанащук та Катерина Качановська, які подарували гостям фестивалю неперевершені композиції, а оцінювання досягнень фіналісток проводило компетентне журі в яке входили відомі особистості Рівного. У підсумку, "Міні-міс Талант" стала Кім Чемерик. Вона отримала путівку на три дні в Карпати від туристичної фірми "Флорія". Оплесками гості фестивалю віддали титул "Міні-міс Глядацьких симпатій" Маргариті Хилевич. А відвідувачі порталу обрали "Міні-міс ОГО" Соломію Майструк, яка отримала набір косметики ТМ "Маленька фея" від "Видавничого дому "ОГО".

 

 

У кожній з категорій журі конкурсу визначило свою маленьку принцесу. Зокрема "Принцесою Мін-міс Рівненщини" у молодшій віковій категорії стала Соломія Майструк, в середній – Марія Шуль, старшій – Кім Чемерик. А володаркою головного титулу "Міні-міс Рівненщина-2012" стала 13-річна Катерина Коваль та отримала подарунок - ювелірну прикрасу на суму 2000 гривень від меблевого магазину "Каштан".

 

"Міні-міс Рівненщина-2012" стала Катерина Коваль

Головні переможниці представили нашу область на 15 національному фестивалі краси та таланту "Міні-міс "Україна-2013", який відбувся 8 червня у Національному Київському Академічному театрі Оперети . Семирічна Ольга Боровець перемогла у номінації «Найкраща в оригінальному жанрі». А володарка номінації «Міні Міс фотомодель» Кім Чемерик запам’яталася глядачам оригінальним костюмом козачки та вміло виконаним гімнастичним номером. Катерина Коваль здобула титул «Юна Міс модель» Серед 28 учасниць рівнянки гідно представили область, отримали модельний досвід, знайшли нових друзів та змогли показати себе!

 

ogo.ua 

Рівне

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією