Популярне

Фотовернісаж

600 учасників із 58 країн світу взяли участь у 8 Міжнародному Салоні художньої фотографії "Фотовернісаж на Покрову". Серед учасників було і 15 рівненських фотомитців. Цього року, на відміну від попередніх, Гран-Прі конкурсу залишається в Україні! 

"Фотовернісаж на Покрову" став уже традиційною подією для усіх рівнян та гостей міста, які цікавляться фотомистецтвом. Цього року вже втретє відкриття фотовиставки відбувається у Рівненському обласному краєзнавчому музеї.

- Восьмий Міжнародний Салон художньої фотографії "Фотовернісаж на Покрову" - рекордний за кількістю прийнятих робіт та кількістю країн, які представлені на конкурсі, - розповідає організатор фотовернісажу Олександр Харват. - Журі було важко обрати переможців, адже тематика фото дуже різна, і кожне з них заслуговувало на увагу. Радує і те, що зараз фотографи надають перевагу натуралістичному фото і не використовують багато фотошопу.

 

 

Авторитетне журі конкурсу визначило найкращі світлини - присуджено золоті, срібні, бронзові медалі та дипломи, також визначили володаря Гран-Прі.

БІЛЬШЕ ФОТО З "ФОТОВЕРНІСАЖУ НА ПОКРОВУ-2013"

Усі попередні роки Гран-Прі конкурсу - "Птах, що летить" - мандрував за кордон: до Ірландії, Італії, Німеччини, Китаю. Цього ж разу Гран-Прі залишається в Україні, а виборов його Володимир Поліщук (Бердичів, Житомирська область) за серію портретів.

 

Кращий автор Салону художньої фотографії теж українець - Віталій Сіпко (Вінниця), якого нагородили за найбільшу кількість прийнятих фотографій.

 

Головний приз "Фотовернісажу на Покрову-2013" у Рівному вперше віддали українцю

На фотовернісаж завітали не тільки поціновувачі фотомистецтва, а і перші особи міста - міський голова Рівного Володимир Хомко та заступник міського голови Галина Кульчинська. Володимир Хомко вручив організатору заходу Олександру Харвату 10 000 гривень для того, щоб наступного року видати ще один альбом зі світлинами міста, який з гордістю будуть дарувати усім, хто завітав до Рівного. Та і рівняни зможуть подивитися на рідне місто по-новому.

 

 

БІЛЬШЕ ФОТО З "ФОТОВЕРНІСАЖУ НА ПОКРОВУ-2013"

 



200 кращих фото, які обрало журі, представлені у експозиціях в приміщенні Рівненського обласного краєзнавчого музею, у ресторані готелю "Мир" та у торговому центрі "Злата Плаза".

 

ogo.ua

 

Рівне

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією