Популярне

"Vivienne Mort" у Рівному

"Vivienne Mort" у Рівному розповіли про музику й мистецтво та заспівали босоніж 

Теплий та по-домашньому затишний акустичний концерт відіграв у Рівному київський гурт "Vivienne Mort". Музиканти завітали до Рівного вперше і презентували пісні з нового альбому "Театр Pipinо".

 

Після концерту харківського гурту "Pur:Pur" у Рівному знову лунала сучасна якісна українська музика. До Рівного на запрошення "Art Hall organization" й за підтримки молодіжної платформи "Яскраво" завітав київський гурт "Vivienne Mort".

Музиканти приїхали удвох і відіграли гарний акустичний концерт у ресторані "Шале" під оплески рівненських глядачів. За кілька годин до концерту вокалістка гурту і, власне його творець, Даніела Заюшкіна поспілкувалася з рівненськими журналістами.

Портал OGO.ua пропонує вам найцікавіші моменти зі спілкування з Даніелою і, звісно, фото- й відеомиттєвості виступу.

Про альбоми:

- Це два зовсім різні альбоми. Перший, "Єсєнтукі LOVE" - це "extended play", у ньому було усього 5 пісень, його можна не рахувати як дискографію групи. Там було зовсім інше звучання, була гітара, звучання було важчим. А повноцінний альбом - один. Називається "Театр Pipinо".

Про склад гурту:

- Ми дуже довго шукали остаточний склад. Як виявляється, у Києві не так просто знайти хорошого клавішника. Нам був потрібен клавішник з калсичною освітою, але той, що дивиться в наш бік. Щоб був нашим однодумцем. Тому дуже зраділи, коли знайшли Сашка (Олександра Лежньова - прим. авт.). Так було і з бас-гітаристом. Щоправда, всі члени мого гурту з Донбасу. Така собі "музична копальня" :) Лише я - киянка.

Творчий розквіт гурту припав на 2012 рік. Власне того року до гурту долучився клавішник Олександр Лежньов.

 

Про народні пісні:

- Дуже красиві, мені подобаються, тому співаємо.

У гурту є кілька українських народних пісень у власній обробці. З однією з них, "Перейди місяцю", музиканти виступали на телепроекті "Першого національного" "Фольк м’юзік".

 

Про жанр:

- Не те, щоб ми були проти жанрів, але я на них не розуміюсь. Як хочете, так і називайте. Навіщо чіпляти якийсь ярлик? Я не проти, що хтось якось буде визначати наш стиль - ми даємо повну свободу і не ображаємося.

Про концерти:

- Раніше грали концерти-квартирники, але зараз не граємо. Хто за таким форматом сумує, може приходити на наші акустичні концерти. Цей формат нам дуже подобається - у такій атмосфері всі об’єднуються, як колись на квартирниках.

 

Про "Ночнушка Шоу":

- Цей проект виник випадково. В той період багато що виникало випадково, адже ми ще були несвідомим колективом, який хаотично рухався на всі боки. Я навіть не пригадую зараз, як так вийшло, але ми всі вдягли ночнушки на виступ, глядачі підтримали й також у піжамах прийшли. Вийшло досить цікаво.

Про фестивалі:

- Виступаємо на фестивалях не лише влітку, а навіть коли холодно. От ми в Хотині виступали, то був такий вітер, що мене "здувало". Волосся куйовдиться, в горло вітер залітає. Взагалі фестивалі - це дуже класно, "кіношно" навіть, особливо коли у якійсь фортеці відбувається. Фестиваль "Республіка" дуже сподобався (фестиваль "Республіка" відбувається поруч із Кам’янець-Подільською фортецею - прим. авт.). Ми на багатьох фестивалях ще не були, тому цим плануємо більше займатися в майбутньому.

 

Про музику як заробіток:

- Музикою заробляти можна і всі члени гурту займаються лише музикою. Можна заробляти всім, чим хочеш. Просто якщо людині не ліньки.

 

Про переконання:

- Я вегетаріанка, Гліб (Гліб Проців, ударник, - прим. авт.) та Сашко - також. Гліб десь 5 років вегетаріанець, а я - з дитинства. Правда, Сашко нещодавно, кілька місяців. Може не писати про це? Раптом він не втримається. (Олександр Лежньов одразу ж запевнив - "Втримаюсь!"). Виступаємо на концертах на захист тварин, коли нас запрошують.

Про натхнення:

- Натхненням для мене є моє оточнення, все що бачу, чую.

 

ogo.ua

 

Рівне

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією