Популярне

Збірна України провела відкрите тренування перед матчем зі збірною Франції

Українські вболівальники з нетерпінням чекають найближчого матчу нашої збірної в матчі стадії плей-оф Чемпіонату світу-2014 зі збірною Франції. Напередодні відповідальної гри українські футболісти провели відкрите тренування на навчально-тренувальній базі київського «Динамо» у Конча-Заспі. 

Відповідальний поєдинок для збірної України відбудеться 15 листопада у Києві, на НСК "Олімпійський". Суперниками українців цього разу будуть французи. Матч-відповідь пройде в Парижі на стадіоні "Стад де Франс" 19 листопада.

Тренери обох збірних вже оголосили списки з 25 гравців, яких обрали для участі в матчах стадії плей-оф Чемпіонату світу-2014.

Футбол. ЧС-2014. Україна та Франція оголосили склади команд на майбутній двобій [+СПИСОК]

 12 листопада, за три дні до матчу, національна збірна команда України провела відкрите тренування на навчально-тренувальній базі київського «Динамо» у Конча-Заспі. Як повідомили на сайті  Федерації футболу України, футболісти прибули на тренування в доброму гуморі, спілкувалися з журналістами, давали коментарі щодо майбутнього матчу.

Далі на гравців чекали розминка та короткі пробіжки з передаванням м’яча з рук до рук. Окремо з тренерами працювали голкіпери. Після цього футболісти провели десятихвилинну розминку та розділилися на дві групи,відточуючи майстерність прийому та передачі м’яча партнеру.

Ось декілька моментів із тренування наших футболістів перед надзвичайно відповідальним матчем!

 

Нагадаємо, гра відбудеться вже у п’ятницю! Початок прямої трансляції на телеканалі "Інтер" - о 21.45. А о 20.30 того ж вечора в ефір "Інтера" вийде документальний фільм "Спроба № 5" про участь збірної України з футболу у плей-офф раундах відбіркового турніру Чемпіонату світу-2014. "Збірна України з футболу завершила відбірний турнір Чемпіонату світу на другому місці у своїй групі, відставши від англійців всього на одне очко. Інтрига трималася до останнього туру, але обігнати родоначальників футболу нашій збірній так і не вдалося. Тепер українців чекають ще два матчі з сильною збірною за право поїхати до Бразилії на фінальну стадію Чемпіонату світу-2014", - зазначає прес-служба каналу.

Тим часом у групі "Збірна Україна" в мережі "В Контакте" вболівальників запитують: де саме вони планують переглядати матч Україна-Франція? Поки що 67% респондентів збираються робити це вдома, 21% заявили, що на стадіоні в Києві і близько 10% планують перегляд гри в одному з барів.

 

ogo.ua

Рівне

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією