Популярне

Віталія Захарченка виключили з Національної спілки журналістів України

Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка виключили з Національної спілки журналістів України 

Рішення про виключення міністра з лав НСЖУ було прийняте правлінням Київської організації Національної спілки журналістів України (НСЖУ).

"Були часи, коли Віталій Захарченко працював телеведучим у Донецькій області. А відтак у грудні 2004 року Донецька обласна організація НСЖУ прийняла його до своїх лав. Навесні 2013-го він став на облік у Київській організації НСЖУ. Нині ж, коли "колега" остаточно зганьбив себе, - подальше перебування його в НСЖУ стало неможливим", - повідомляє офіційний сайт Національної спілки журналістів України. (Фото tsn.ua).

Як повідомила відповідальний секретар Київської організації НСЖУ Алла Малієнко, Віталія Захарченка виключили з НСЖУ через «недотримання вимог Євромайдану, побиття журналістів в Україні та неналежне розслідування справ, що стосуються журналістської діяльності».

Нагадаємо, впродовж останнього місяця в Україні пройшла низка акцій протесту проти побиття журналістів під час подій Євромайдану. А 26 грудня близько півсотні журналістів, редакторів, теле- та радіоведучих Рівного разом із громадськими активістами, представниками Національної спілки журналістів України та Незалежної медіа-профспілки вийшли на мовчазну акцію протесту на майдані Незалежності, аби привернути увагу суспільства до звірячого побиття відомої журналістки, автора резонансних розслідувань Тетяни Чорновіл і вимагати об’єктивного розслідування злочину та покарання винних.

Журналісти Рівного об’єдналися проти побиття журналістки Тетяни Чорновол

Зазначимо, що міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко разом із Президентом Віктором Януковичем та прем’єр-міністром Миколою Азаровим були названі найбільшими ворогами української преси у 2012–2013 роках за результатами щорічного дослідження Інституту масової інформації та Незалежної медіа-профспілки, повідомляє "Телекритика".

 

ogo.ua 

Рівне

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією