Популярне

В Рівненської області проводились профілактичні заходи - "Канікули"

 З метою забезпечення соціального та правового захисту дітей, попередження вчинення злочинів неповнолітніми та інших негативних явищ під час осінніх шкільних канікул в період з 22 жовтня до 2 листопада поточного року на території Рівненської області проводились профілактичні заходи під умовною назвою "Канікули".

 За вказаний період працівниками кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Рівненській області організовано та проведено низку профілактичних заходів. Зокрема, міліціонери провели рейди з виявлення неповнолітніх, які займаються бродяжництвом, курять або розпивають спиртні напої в громадських місцях. Так, за статтею 178 КУпАП (розпиття спиртних напоїв) складено 3 адміністративні протоколи, 12 — за куріння.

Також, працівники міліції Рівненщини притягнули до адміністративної відповідальності 20 батьків, які не виконують своїх батьківських обов’язків щодо виховання неповнолітніх дітей.

Окрім того, виявлено два факти продажу неповнолітнім алкогольних напоїв. Відносно даних осіб складені адміністративні протоколи, які направлені на розгляд адміністративної комісії.

Окрім того, у процесі проведення профілактичних заходів "Канікули" виявлено і повернуто батькам двох підлітків, які перебували у розшуку.

За для запобігання пияцтву та тютюнокурінню серед неповнолітніх, виявлення осіб, що продають спиртне й тютюнові вироби дітям, міліціонери перевірили 27 торговельних і розважальних закладів.

СКМСД УМВС України в Рівненській області 

http://uzinform.com.ua/

Рівне

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією