Популярне

Міс шкільна красуня 2013

11 квітня в Сумському державному університеті відбувся конкурс краси і таланту «Міс шкільна красуня 2013». За почесний титул змагалися вісім учениць сумських шкіл. Вони постали перед глядачами в образах амазонок, бізнес-леді та у вечірніх сукнях, демонстрували грані своєї особистості в конкурсах «Візитка» (відеопрезентація), «Творчому» і «Діловому» (перевірка винахідливості у відповідях на несподівані запитання).
 

Учасниця Ярослава Онищенко - президент загальноосвітньої школи I-III ступенів № 6 - розповіла про свої захоплення танцями і режисурою соціальних відеороликів. Вже на початку конкурсної програми її динамічний танець і харизматична посмішка запалили зал.

Анастасія Носачова (загальноосвітня школа I-III ступенів № 22) представила себе як знавця у співі, танцях і поезії. Вона подарувала глядачам чуттєву хореографічну постановку в стилі контемпорарі.

Вихованка Олександрівської гімназії Анастасія Бондаренко в відеовізітке виявилася на маскараді і закликала присутніх залишатися собою. З піснею французької співачки Zaz вона з легкістю створила в актовому залі атмосферу паризької романтики.

Крім звичних захоплень, таких як вокал і турботи про домашніх тварин, Ірина Сема (учениця загальноосвітньої школи I-III ступенів № 22) поділилася своєю пристрастю до футболу. А ще вона довела, що їй під силу стати голосом нової Бондіани, заспівавши саундтрек до фільму «007: Координати« Skyfall ».

Дарина Ігнатенко (загальноосвітня школа I-III ступенів № 22) зізналася в любові до мами, друзям і рісованюя. До творчого конкурсу дівчина підійшла з гумором, артистично продекламувавши монолог вимогливою принцеси.

Майстерністю гри на фортепіано вразила Віта Скляр зі спеціалізованої школи I-III ступенів № 17. Під акомпанемент конкурсантки її викладач виконала відому пісню на слова Івана Франка «Ой ти, дівчино, з горіха зерня».

Марія Свистун - представниця загальноосвітньої школи I-III ступенів № 23 - продемонструвала відразу дві свої здібності: танцювальну і художню. На очах у глядачів упродовж бального танцю вона намалювала картину.

У «Творчому конкурсі» Вікторія Кладіенко (загальноосвітня школа I-III ступенів № 12) підкорила публіку гімнастичним номером. Крім того, вона танцює, плете бісером, пише вірші і малює.
Дівчат оцінювало журі у складі директора культурно-мистецького центру СумДУ Романа Левченка, керівника Школи провідних СумДУ Дмитра Будянського, керівника ансамблю сучасного танцю факультету філології та соціальних комунікацій СумДУ Юлії Чудаєва, автора, актора і керівника збірної команди КВН СумДУ «Любимая» Олексія Прийменко, художнього керівника центру культури і мистецтв, керівник народної вокальної студії СумДУ Ольги Бондаренко.

За результатами конкурсу дівчата отримали такі титули:
- «Міс артистичність» - Ярослава Онищенко
- «Міс чарівність» - Ірина Сема
- «Міс фотомодель» - Анастасія Носачова
- «Міс оригінальність» - Марія Свистун
- «Міс елегантність» - Віта Скляр
- «Міс привабливість» - Анастасія Бондаренко
- «Міс грація» - Вікторія Кладіенко
- «Міс романтичність» - Дарина Ігнатенко.

Звання «Друга віце-міс шкільна красуня» отримала Марія Свистун. Першою віце-міс шкільної красунею стала Анастасія Бондаренко.

Корону переможниці отримала Ярослава Онищенко.

Всіх учасників нагородили подарунками від Сумського державного університету та спонсорів.


повідомляє www.gorod.sumy.ua/

Суми

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією