Популярне

Зміни системи, а не обличчя, вимагають активісти молодіжного Євромайдану Тернополя

 Зміни системи, а не облич, повного перезавантаження влади, вимагають активісти молодіжного Євромайдану Тернополя. Молоді люди із заявою звертаються до депутатів Верховної Ради призначити окрім Президентських виборів на 25 травня дострокові вибору парламенту і місцевих рад. Революція буде тривати доти, доки не відбудеться повне перезавантаження влади і не тільки столичної, а й на місцях, кажуть активісти.

 «Мають бути вибори до місцевих рад і максимум людей нових має туди зайти. Це не обов’язково мають бути дуже молоді люди, а це мають бути люди, які  будуть сприймати владу не як якийсь привілей, а як служіння і як користь громаді. Це мають бути люди-професіонали молоді, бажано до 40 років, і люди, які будуть працювати справді для громад» - переконаний молодіжний міський голова Тернополя Любомир Шимків.

Молодіжні активісти наполягають на люстрації не тільки для представників  Партії Регіонів, а й Свободи, Батьківщини і УДАРу. Для цього має бути створений Обласний люстраційний комітет, куди увійдуть громадські активісти, недотичні до політичних партій. Коли вдасться змінити систему влади, коли влада в країні і на місцях наповниться новими обличчями, з непохитними принципами і переконаннями, тоді революція буде завершена.

«Нове покоління, коли через енну кількість років наші діти, онуки будуть казати: оці люди змінили країну. Це нове покоління українців, які народилися в незалежній Україні, які цінують патріотизм, професіоналізм» - вважає активіст тернопільського молодіжного Євромайдану  Дмитро Андрієшин.

 Достойних, молодих людей, які можуть і вміють працювати на інтереси громади, у Тернополі багато, вважають активісти.

« З нас тут ніхто не горить супер-ідеєю зайняти якісь посади. Для нас це не є першочергова ціль. Якщо зайде команда нових людей і буде посада, тоді ми погодимося і будемо працювати. Ми хочемо, щоб ще якісь люди зайшли нові. Якщо ці посади будуть продавати, то ніхто на це не поведеться. Бо якщо молода людина приходить у стару систему, то вона рано чи пізно стає такою самою. Система її з’їдає,» -каже Любомир Шимків.

www.tv4.te.ua/

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією