Популярне

Лінія "довіри" відкриється в Тернополі з допомого СБУ

 Управління СБ України в Тернопільській області закликає жителів регіону сприяти у забезпеченні прозорого волевиявлення громадян під час підготовки та проведення позачергових парламентських виборів.

 Служба безпеки України, відповідно до визначеної чинним законодавством компетенції, вживає заходів щодо дотримання законності під час підготовки позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року, унеможливлення протиправного втручання в роботу одного з найважливіших державних електронних інформаційних ресурсів – інформаційно-аналітичної системи «Вибори», а також спроб дестабілізувати ситуацію в області й перешкодити вільному волевиявленню громадян.

З цією метою в обласному Управлінні СБУ функціонує телефонна лінія «довіри», за якою громадяни цілодобово можуть звернутись у разі виявлення фактів:

— протиправного втручання в роботу автоматизованої інформаційно-аналітичної системи «Вибори»;

— внесення у виборчі списки неправдивих відомостей, включення осіб, які померли чи зникли безвісті;

— неправомірного використання права голосу осіб, котрі зареєстровані у виборчих списках, однак на момент проведення виборів не можуть прийняти участь у волевиявленні;

— підроблення результатів голосування членами дільничних виборчих комісій, внесення ними недостовірних даних у відповідні протоколи;

— підготовки диверсійних актів та спроб силового захоплення адміністративних приміщень, в яких розташовані окружні виборчі комісії чи виборчі дільниці;

— інших протиправних дій спрямованих перешкодити вільному волевиявленню громадян України.

Телефон «гарячої» лінії — (0352) 52-90-00.

www.0352.ua

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією