Популярне

Боєць АТО: "Не можу погодитися із спробами окремих керівників використовувати адміністративний ресурс для досягнення власних цілей" (ДОКУМЕНТ)

Колишній працівник Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Вельгач Андрій Володимирович, нині – боєць ЗСУ, що перебувають у зоні АТО, висловив своє обурення щодо відвертого просування на посаду директора інституту своїх підопічних Любомиром Крупою.

Зокрема, мова іде про призначення на посаду директора інституту Петровського О.М., згідно із поданням департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації. Нагадаємо, що це подання «заднім» числом підписав колишній директор департаменту, а нині заступник голови обласної ради з гуманітарних питань Л.Л. Крупа.
На що колектив інституту відповів прийняттям звернення на своїх зборах 30 грудня 2015 до голови обласної ради Овчарука В.В., профільної комісії та депутатського корпусу із проханням внести до порядку денного сесії питання про призначення на посаду директора інституту Алілуйка С.М., який у даний час виконує обов’язки  директора згаданого закладу згідно із розпорядженням голови обласної ради попереднього скликання.
На підтримку Алілуйка С.М. є два звернення більшості працівників інституту (від 30 та 31 грудня 2015 року, 71 підпис), а за Петровського О.М. -  одне звернення від меншості (20 підписів). Проте для Крупи Л.Л. та його прибічників, як нам доводилось і раніше спостерігати, думка більшості нічого не варта і не береться до уваги.
Захисник України у зоні проведення АТО Вельгач А.В. наголосив: "Перебуваючи в зоні АТО, ризикуючи разом із своїми бойовими побратимами власним життям, заявляю Вам, що, відстоюючи завоювання Революції Гідності, європейський, демократичний вибір українського народу, не можу погодитися із спробами окремих керівників використовувати адміністративний ресурс для досягнення власних цілей. Приймаючи рішення про призначення директора Тернопільського ОКІППО, закликаю Вас взяти до уваги думку переважної більшості працівників цього закладу, які неодноразово висловлювали свою підтримку в.о. директора Алілуйку Сергію Миколайовичу."

Соломон Титович
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією