Популярне

У Тернополі провели сімейний квест

Cімейний квест «Різдво з книгарнею «Є» відбувся 20 січня у книгарні «Є», що на вул. Руській у Тернополі. У ньому взяли участь сім сімей.

Батьки і діти виконували різноманітні завдання: заповнювали пробіли у куплетах відомих колядок та щедрівок, розгадували назви різдвяних книг «Жменька тепла для мами», «У країні сирних коників», «Різдвяна рукавичка», «Баранчик Рассел та Різдвяне Диво», читаючи їх опис чи уривки з цих книг, також шукали відповіді на питання, досліджуючи віммельбух «Новорічні канікули» та навіть розв’язували приклади. Переможцем стала команда, що складалась з матері та двох синів, вони отримали сертифікат на 100 гривень. Кожна команда-учасник також отримала грамоту за участь у квесті та календар на 2018 рік. По завершені було маленьке частування.

 «У нашій книгарні часто відбуваються зустрічі для дітей, ми їх називаємо дитячі суботи, і вже є багато постійних відвідувачів. Батьки теж приходять, приводять дітей, але завжди стоять осторонь, тому давно хотіла залучити батьків до подібного заходу. А оскільки зараз переживаємо час Різдва, а це  -  «найсімейніше», як на мене, свято, то випала чудова нагода реалізувати заплановане. Іншою вагомою причиною стало відкриття другої Книгарні «Є» у місті Тернополі, наша мережа зростає і ми хотіли розділити цю радість з клієнтами, провести невелику презентацію, влаштувавши таку літературну «вечірку», - розповіла координатор дитячих подій, Марія Домська.

 «Сьогодні у нас було  людно та шумно. Хотілося б, щоб так було завжди» - каже, посміхаючись, адміністратор книгарні Олег Кошла. - «Книгарня «Є» на вул. Руській відкрилась 20 листопада, про неї не всі знають, тому ми намагаємось робити різні акції, щоб заохотити людей теж приходити до нас. У нас затишно і великий асортимент улюблених книг. Щиро запрошуємо на Руську, 18».

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Чер
12
Знайшовши якість і захист: де купити найкращі плівки для ламінування

Чи часто ви знаходите себе у пошуку ідеального рішення для збереження і захисту ваших важливих документів та фотографій? Ламінування є надійним способом зберегти документи від зносу, забруднень та вологості. Якщо ви шукаєте найвищу якість плівок для ламінування, то ви потрапили за адресою! У цій статті ми розкажемо вам про найкращі місця, де можна придбати плівки для ламінування, які гарантовано забезпечать вам бездоганний результат.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією