Популярне

Люди які обрали мера Гусятина отримали в замін хамство і образи

Люди які обрали мера смт. Гусятина (Гусятинська ОТГ) на Тренопільщині отримали в замін хамство і образи.

Багато букв, але вже накипіло... Пише на своїй стоірнці у ФБ Іван Космина
Переглянув офіційні сторінки Чемеровецької і Хоростківської ОТГ і просто взахваті від правильного і розумного керівництва громадами. В селах громад вкладають бруківку, ремонтують дороги, закуповують техніку, встановлюють автобусні зупинки, садять квіти, встановлюють огорожі, проводяться культурно-масові заходи, розвивається футбол, працюють дитячі аматорські театральні колективи і т.д. і т.п. 
А що ж Гусятинська ОТГ!? А ми деградуємо… З початку 2016-ого року не залучаються кошти з ДФРР, НУЛЬОВА робота з представниками програми ‘’ДОБРЕ’’, адже ми не отримали від них жодної гривні, програно більше десятка судів, що нанесло немалих збитків нашій громаді, дотичні села не бажають з нами об’єднуватись, не встановлено жодного квадратного метра тротуару, вода одна з найдорощих в Україні, дороги в ямах, сміття вивозиться жахливо і таких прикладів безліч. Єдине чим вихваляється місцева влада, це ремонт водолікарні, який проводиться вже два роки і непонятно чи там хтось лікуватиметься. Людям, які пересуваються на колясках, там точно не буде що робити, а за гроші можна поїхати в Сатанів де є усі зручності, а не один туалет на поверх…
Напевне ті, хто поширював брехні на попереднього мера, який робив те, що лише починають наші сусіди задоволені своєю роботою. Дивляться кожного ранку в дзеркало і пишаються тим, що доклали максимум брехні, щоб Гусятинська ОТГ не розвивалась і вони досягли бажаного. Знаю, що клерки з селищної ради писатимуть мені: Ти депутат, Ти і є влада… Та мені гидко з’являтись в сесійну залу і бачити і чути все те, що там відбувається. Гидко сидіти на непідготовлених сесіях, які тривають по декілька днів, гидко слухати окремих депутатів, які годинами переливають з пустого в порожнє, щоб самоствердитись в своїх очах і очах своїх рідних та крім пустих балачок немає жодних дій, а мер опустивши голову і закривши очі не припиняє цей балаган. Гидко коли депутат, який позиціонує себе людиною, яка прийшла наводити порядок в громаді, не може навести порядок коло власного обійстя. Гидко коли люди незаслужено отримують премії. Мені не раз скаржились люди, які голосували за сьогоднішнього мера, що приходили до нього з власними проблемами, а натикались на хамство і образи. А відбувається це тому, що людина на посаді мера не компетентна в своїй справі, не живе роботою… Люди, не винуватьте Президента чи уряд, в нас ще гірша влада ніж в Києві…
Я знаю, що про цей пост донесуть меру Гусятинської ОТГ, тому користуючись нагодою, хочу звернутись до нього. Михайло Михайлович, Ви можете на мене ображатись, але Ви хоч знаєте, що від мене чикати. Я відкрито говорю про те, що підлабузники які Вас оточують говорять за вашими спинами і відвернуться від Вас при першій ж нагоді. Я був свідком, як наші депутати в розмові хвалили мера Чорткова за його роботу і говорили, що в нас так не буде бо Левицький не господарник, а після цього йшли і співали Вам дефирамби. Я відкрито говорю, бо не ставлю матеріальні цінності вище совісті, бо для мене депутатство не привід ‘’козиряти’’ посвідченням і вихвалятись, що мене народ обрав, як це робить один з ваших оточуючих депутатів (хоча при Вашому керівництві і посвідчення не всі мають, точніше немає ніхто) . Я думав, що депутатство для мене стане, можливістю втілити в реальність права людей з інвалідністю, але крім пандуса на стадіон за майже 3 роки Вашого перебування на посаді я не зробив для людей з інвалідністю нічого. Ремонтуючи водолікарню, Ви проігнорували мої неодноразові прохання зробити кімнатку на першому поверсі для людей, які пересуваються на візках, Ви проголосували проти (утрималися) за придбання автотранспорту з підйомником для людей з інвалідністю, Ви збудували вбивчий пандус в парк, ви проігнорували моє звернення на проведення табору для людей з інвалідністю… Мені вже стидно звертатись, до свого колеги депутата Чичуна С.В. який мене двигає в машину, з машини, на третій поверх, щоб я міг заявити владі про потреби для людей з інвалідністю. Про справжні потреби, а не той позорний кошик, який Ви роздавали перед Великоднем. Але Ви мене записали в список своїх ворогів і радієте, що Космина не зробив. Ні, це не я не зробив, це Ви не зробили, Вас не цікавлять проблеми людей… vivasex
Я маю до Вас запитання Михайло Михайлович. Ви задоволені своєю роботою, яку оцінку Ви можете поставити собі за свою роботу? Можливо Гусятин стрімко розвивається, а я цього не бачу? То покажіть в якому напрямку цей розвиток і розкажіть за що ви нараховуєте собі премії…

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією