Популярне

Міжнародна ІТ-компанія шукає команду для нового офісу в Тернополі

24 жовтня 2018 року. Компанія Astound Commerce, лідер з розробки проектів електронної комерції, оголошує про плани відкриття нового офісу в одному з західноукраїнських міст.

Локація стане п’ятим центром розробки e-commerce рішень в Україні та покликана професійно підсилити команду міжнародного гравця новими спеціалістами. В рамках реалізації цього плану Astound Commerce проводить дводенну подію E-commerce Fusion Meetup та запрошує усіх, хто шукає нові кар’єрні можливості, приєднатися до найбільшої події з e-commerce в Тернополі.

На сьогоднішній день Astound Commerce представлена у дев’яти країнах світу як з представницькими офісами, так і центрами розробки. З 2006 року компанія інвестує в український ринок, активно розвиваючи інформаційні технології в регіонах. Територіально найбільші офіси Astound в Україні зосереджені в Києві, Вінниці, Ужгороді та Чернігові. У рамках довгострокової стратегії росту міжнародна ІТ-компанія збирається розширюватись за рахунок відкриття нового офісу та пошуку команди спеціалістів в одній з чотирьох локацій на заході країни. 

Дар’я Горніцька, Генеральний Директор Astound Commerce в Україні, відзначила: “Компанія Astound Commerce помітно виділяється на українському ринку інформаційних технологій. Ми єдині, хто володіє унікальною експертизою в сфері електронної комерції, а наші спеціалісти створюють рішення для брендів зі світовим ім’ям та глобальним покриттям. На сьогодні команду Astound Commerce складають понад 900 експертів, але ми продовжуємо активно зростати, запрошуючи нових професіоналів стати частиною міжнародної компанії. Тож відкриття нового офісу є стратегічним рішенням компанії”.

Тернопіль стане першим містом, де Astound Commerce 12-13 листопада презентує свою експертизу та плани розвитку в рамках зустрічі E-commerce Fusion Meetup. Захід поєднує вісім тематичних виступів експертів компанії, які презентуватимуть практичний підхід Astound до організації розробки рішень для міжнародних замовників. Серед ключових тем мітапу будуть представлені тренди та тенденції розвитку міжнародного e-commerce ринку, тонкощі Web Development в компанії, етапи правильної Frontend-розробки, основи інженерного дизайну, технічних вимог бізнес-аналітики в ІТ, ключових пасток в тестуванні програмного забезпечення та ще багато іншого.

Подія E-commerce Fusion Meetup покликана зібрати фахівців рівня Middle+ та вище, які спеціалізуються на Web-, Java-, PHP, JavaScript, Magento, Salesforce, Frontend-розробці, UX, UI та Visual дизайні, QA та бізнес-аналітиці і розглядають нові можливості кар’єрного та професійного розвитку. Відвідувачі безкоштовного мітапу матимуть нагоду не лише отримати унікальний практичний контент з e-commerce технологій, розробки, поспілкуватись з експертами Astound Commerce на події та afterparty, але й розглянути відкриті позиції в команді та приєднатися до лідера електронної комерції на світовому ринку. Також на всіх активних учасників заходу чекають конкурси з цінними призами та сувенірами на згадку.

Детальніше про E-commerce Fusion Meetup на сторінці компанії у мережі facebook. Реєстрація на подію триває до 5 листопада 2018 року включно:

Довідка:

Astound Commerce - глобальна агенція цифрової комерції, яка забезпечує повний цикл послуг: від планування, дизайну, розробки та підтримки рішення до його просування й операційної аналітики. Серед клієнтів компанії adidas, L’Oréal, Under Armour, Jimmy Choo, Lacoste, Versace та багато інших всесвітньо відомих брендів, для яких команда Astound Commerce успішно запустила понад 1000 проектів електронної комерції. Astound Commerce заснована в 2000 році в Сан-Франциско та наразі нараховує сім центрів розробки по всьому світу.

Більше інформації на сайті компанії: www.astoundcommerce.com.

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Чер
12
Знайшовши якість і захист: де купити найкращі плівки для ламінування

Чи часто ви знаходите себе у пошуку ідеального рішення для збереження і захисту ваших важливих документів та фотографій? Ламінування є надійним способом зберегти документи від зносу, забруднень та вологості. Якщо ви шукаєте найвищу якість плівок для ламінування, то ви потрапили за адресою! У цій статті ми розкажемо вам про найкращі місця, де можна придбати плівки для ламінування, які гарантовано забезпечать вам бездоганний результат.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією