Популярне

Чи готує собі місце Ольга Похиляк?

Тернопільський шкільний скандал...Ні.., не перебільшую. Пише на свої сторінці тернопільський журналіст Сергій Сінкевич. Директор елітної школи №3 Надія Будій звільнилась з роботи....

Просто не всі хочуть про це публічно говорити.... Воно - й зрозуміло. Батьки думають про своїх школяриків, яким, ще вчитись, а педагоги переживають, щоб і їх часом не "бортанули"...Спочатку - висловлю суб'єктивне, власне, враження - Надія Будій була класним директором. І її, у даному випадку, - просто "довбанули"... Її заява, і рішення про звільнення "за власним бажанням" - фікція...Це - навіть не сумнівайтесь. А далі... Поки що (!) не маю документальних підтверджень, але говорив з батьками учнів, з деякими педагогами, і чітко усвідомлюю, що за Надією Будій, як за керівником і вчителем, щиро шкодують... Так, що ж трапилось? Вона сама про це - делікатно нічого не говорить. А я - (керуючись певною інформацією...) дозволю собі сказати. Головна причина звільнення Будій - "наїзд" одіозної начальниці управління освіти Олі Похиляк. Але Похиляк - не самостійна керівниця. За нею, ясно, стоять "вищі" посадовці.... Не виключаю, ( про це серйозні люди в Тернополі кажуть...), що освітянсько - міськрадівські керівники "затягнули" Надію Будій у якусь схему, пов'язану зі, скажімо, шкільним майданчиком, чи - майбутнім "пам'ятником вчителю"...А коли Будій відмовилась далі брати участь у цьому "дерибані" , їй вказали "на двері"....Ну, рєбята, просто для елементарного прикладу...- мої професійні друзі, які на тому супер-розуміються, кажуть, що той "пам'ятник вчителю" тягне максимум на 150-200 тисяч гривень. А бюджет виділив - майже півтора мільйона... Ще треба щось пояснювати?...

 

Олеся Чур
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Чер
12
Знайшовши якість і захист: де купити найкращі плівки для ламінування

Чи часто ви знаходите себе у пошуку ідеального рішення для збереження і захисту ваших важливих документів та фотографій? Ламінування є надійним способом зберегти документи від зносу, забруднень та вологості. Якщо ви шукаєте найвищу якість плівок для ламінування, то ви потрапили за адресою! У цій статті ми розкажемо вам про найкращі місця, де можна придбати плівки для ламінування, які гарантовано забезпечать вам бездоганний результат.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією