Популярне

CITY LIFE models school – школа, яка відкрита для усіх охочих!

Керівник City Life models school (CLms) м.Тернопіль Маріанна Балабан про навчання в школі, пріоритети та переваги CLms та чому дівчаткам та хлопцям потрібні курси навчання в школах моделей!

Маріанно, розкажіть нашим читачам  про  школу моделей  CLms .
CLms – це в першу чергу платформа для моделей - початківців, а ті, хто не прагне стати професійною моделлю, навчаються суто для себе.


Тобто?
Наша школа не є тільки для тих, хто остаточно прийняв рішення пов’язувати своє життя з модою та фотографією. CLms   для усіх охочих,  якщо дитинка чи доросла дівчина не підходять в моделінг по параметрах  чи росту, але прагне вивчити його, стати більш витонченою у спілкуванні, володіти граційною ходою  та красиво позувати для фотографії .   Ми не створюємо спеціальних умов для дітей, які не підходять у модельний бізнес, ми просто відкриваємо двері школи і навчаємо усіх.  І це наш пріоритет – ми відкриті абсолютно для всіх охочих.


Я думаю, що не тільки це пріоритет, ви ж функціонуєте при редакції глянцю…
Так, звісно, основним пріоритетом школи  CLms  є співпраця з журналом  CITY LIFE.  А це значна перевага серед інших шкіл та агентств. Тому що кожній моделі просто необхідне портфоліо, яке складається з снепів, тестів, професійних та  рекламних зйомок,  публікацій в журналах. Наші моделі забезпечені рекламними зйомками та публікаціями. Це  і досвід, і визнання. Також діти, які навчаються, чи випускники часто задіяні в модних показах чи то на вечірках від журналу, чи то на партнерських заходах. Для прикладу, моделі CLms брали участь у показах на Віденському балі, Ternopil fashion show (до речі ,на цьому заході було 17 різноманітних виходів), кожних два місяці на презентаціях журналу CITY LIFE,  Ferrizo fashion show, Prime time Ternopil, Art Fashion Ternopil  і багато інших. А це означає, що ми не тільки навчаємо і випускаємо дітей, ми постійно з ними практикуємо, розвиваємося та виходимо в світське життя.


Які дисципліни пропонує CLms?
Фотопозування
Дефіле
Акторська майстерність та сценічна мова
Етикет
Основи модельного бізнесу
Візаж

Звісно, що діти від 4 до 13 років не проходять курси візажу та основ модельного бізнесу. Усі уроки тривають  1 годину 1 раз у тиждень. Вивчення повного курсу  - 2,5 місяці. Опісля - екзамени, а пізніше вручення дипломів та портфоліо на одному із заходів Media group City Life.


Скільки часу функціонує школа і скільки дітей ви вже випустили з дипломами  City life models school?
Школа функціонує не так давно, нам всього 3 роки. Але за цей короткий час наші моделі вже встигли стати обличчям відомих брендів нашого краю: Микулинецький хлібзавод, суші «Авокадо»,  салон шкіри та хутра Ferrizo, ресторанно-готельний комплекс «Глобус», студія вишивки «Від щирого серця» та багато інших.  Знову ж таки повторюся : це колосальний досвід для майбутнього.  На даний час нашу школу закінчило  55 випускників.


А чи працюєте ви як модельне агентство?
Тільки декілька місяців тому ми розпочали співпрацю з київськими партнерами:  це PM models та IMP models. Разом з ними ми готуємо  дівчат, які відповідають усім світовим стандартам співпраці по контракту з закордонними партнерами.


А що мається на увазі за усіма світовими модельними стандартами?
Параметри 90-60-90, ріст від 173 см та оригінальне, незвичне, цікаве обличчя, яке легко запам’ятовується. Дівчина повинна вміти перевтілюватися в різні ролі - від рокової жінки до романтичної нареченої. Її повинна любити камера, вона не має боятися подіуму ,а подати одяг чи аксесуар так, щоб це сподобалось і глядачу, і  замовнику, та споживач захотів придбати продукцію.  Тож, наші двері також відкриті для дівчат, які відповідають вищевказаним вимогам і прагнуть заробляти.

CITY LIFE models school

+38 (096) 08 666 46 (Маріанна)

Олеся Чур
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Чер
12
Знайшовши якість і захист: де купити найкращі плівки для ламінування

Чи часто ви знаходите себе у пошуку ідеального рішення для збереження і захисту ваших важливих документів та фотографій? Ламінування є надійним способом зберегти документи від зносу, забруднень та вологості. Якщо ви шукаєте найвищу якість плівок для ламінування, то ви потрапили за адресою! У цій статті ми розкажемо вам про найкращі місця, де можна придбати плівки для ламінування, які гарантовано забезпечать вам бездоганний результат.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією